Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Zariftesettur.com tesettür kombin modelleri

Tesettür kullanan bireyler gerek alışverişe çıktıklarında gerekse de kullanıma başladıklarında karşılarında birçok seçenek mevcuttur.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-07-31 13:56:33

Zariftesettur.com tesettür kombin modelleri

Bu seçeneklerden biriside kombin şekilde giyinmektir. Birey İsterse tesettür konusunda tesettür kombin, tesettür ikili takım veya tesettür kombinleri yapabilir. Bunun yolu da alınan ürünlerin birbirleri ile ile ilgili uyumundan gelir. Tesettür kullanan bireyler alışverişe çıktıklarında karşılarına çıkan seçenekleri istedikleri kombin şeklinde listeleme yapmalıdır. Bu listeleme sayesinde alışverişlerini yapmalı ve o şekilde kendine uygun takımlar kullanmalıdır.

Tesettür Giyimde Kombin Yapma

Tesettür kullanan bireyler kombin yapmak istediklerinde önlerinde birkaç seçenek mevcuttur. Bu seçeneklerin başında alışveriş sırasında birbirleriyle uyumlu ürünler almak gelir. Bu seçenek en başta kolay olan yoldur. Bir başka seçenek ise takım halinde satılan ürünleri almak ile olur.

Bireyler çarşıda veya internet sitelerinde karşılaştıkları tesettür takımları ile birlikte kombinler oluşturabilir. Bu seçeneklerin dışında bir diğer tesettür kombin yapma seçeneği ise istenilen renkte, istenilen çeşit kumaşta ve şekilde terzilere diktirmektir. Bu yol ile birey istediği gibi ürünlere ulaşabilir ve sağlıklı olur.

üclü takım haki-1

Tesettür Giyimde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tesettür giyen bayanlar bazı hususlara dikkat etmelidir. Bu hususlara dikkat edilmez ve bilinçli olunmaz ise tesettür bozulmaya başlar. Bu dikkat edilmesi gerekilen hususların başında ise tesettürün amacından sapmaması gelir. Tesettürün bir amacı, işlevi vardır. Bu işlevi kaybolmaya başlarsa bireyin tesettür kullanmasının bir anlamı kalmaz.

Zamane koşullara yenilir ve bozulmaya mahkum olur. Dikkat edilmesi gerekilen bir başka unsur ise modernleşme hususudur. Modernleşme unsuru günümüz şartlarında her konuya tesir etmektedir. Lakin bu unsuru tesettürde kontrollü tutmak gerekir.

üclü takım siyah -1

Tesettür Takımlarda Seçenekler

Tesettür giyen bireyler karşısındaki seçenekler oldukça çoktur. Bu seçenekler içerisinde abiyeler, tunikler, pardösüler mevcuttur. Bu unsurlar dışında da seçenekler vardır. Birey bu unsurlardan hangisini seçerse seçsin takım veya kombin yapabilir. Birey gerek ayakkabı gerek takılarla bu kombinleri destekleyebilir.

Bundan dolayı da seçenekler çoğalmaktadır. Birey bu seçenekleri listelerken kendine has kriterleri olmalıdır. Bu kriterler çerçevesinde alışverişin yapmalıdır. Belirlenecek bu kriterlerin başında ise dini değerlere uyum, amaca ters düşmeme gibi unsular gelir.

Haber Ara