Dolar

32,3285

Euro

35,0759

Altın

2.301,62

Bist

9.038,72

Yıldız Holding afet süresince 10 Bin aileye gıda kolisi dağıtacak

Deniz Feneri Derneği iş dünyası işbirliğiyle Türkiye genelinde şu ana kadar yüz binlerce kişiye yardım ulaştırıldı. Son olarak Deniz Feneri Derneği ile Yıldız Holding’in sahibi Ülker ailesi, her ay 10 bin aileye düzenli olarak gıda kolisi ulaştırmaya başladı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-05 16:05:22

Yıldız Holding afet süresince 10 Bin aileye gıda kolisi dağıtacak

Koronavirüs salgınının ülkemizde yayılmaya başlamasının ardından, Deniz Feneri Derneği iş dünyası işbirliğiyle Türkiye genelinde şu ana kadar yüzbinlerce kişiye yardım ulaştırıldı. Son olarak Deniz Feneri Derneği ile Yıldız Holding'in sahibi Ülker ailesi, her ay 10 bin aileye düzenli olarak gıda kolisi ulaştırmaya başladı.

 Koronavirüs salgınıyla mücadelede ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan Deniz Feneri Derneği, gıdadan giyime, barınmadan eğitim desteklerine kadar, tespit edilen her noktada yardım faaliyetlerini hızlandırdı.

İş dünyasının da destekleriyle yardım çalışmalarını tüm yurtta büyük bir seferberliğe dönüştüren Deniz Feneri Derneği, salgınla mücadelede özel sektör yardımlarını süratle ihtiyaç noktalarına ulaştırıyor. Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, iş dünyasındaki hayırseverlerin bu dönemde ihtiyaçların giderilmesi noktasında başarılı bir sınav verdiğini söyledi.

Yıldız Holding her ay 10 bin aileye gıda kolisi ulaştırmaya başladı

Cengiz, “İş dünyası yardımlarının bu süreç atlatılıncaya kadar süreklilik kazanması en büyük arzumuz. Türkiye'de çok sayıda iş insanının sorumluluk göstererek kampanyalar düzenlediğini görüyoruz. Bizler de Deniz Feneri Derneği olarak bu tür yardımların vatandaşlarımızla buluşması adına yoğun bir çaba gösteriyoruz. Bu anlamda son dönemde Yıldız Holding ve Ülker ailesi ile geliştirdiğimiz iş birliği önemli bir model olarak ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl 2 bin yetim çocuğa düzenli harçlık uygulamasından sonra salgının ülkemizde görülmesinden sonra da 10 bin aileye düzenli olarak gıda kolisi ulaştırmaya başladık. Yıldız Holding yetkilileri sosyal izolasyon süreci devam ettiği müddetçe bu yardımı sürekli hale getireceklerini de ifade ettiler. Zor günlerde vatandaşlarımız için yapılan bu tür yardımların sürmesi için, tüm iş dünyası benzer inisiyatifler geliştirmeli. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker'e bu süreçte gösterdiği hassasiyet ve gerçekleştirdikleri yardımlar için vatandaşlarımız adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

 

 

Haber Ara