Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Yavuz Yılmaz kimdir?

Türk iş adamı Yavuz Yılmaz... Yavuz Yılmaz kimdir? İşte Yavuz Yılmaz'ın biyografisi...

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-16 11:47:57

Yavuz Yılmaz kimdir?

Yavuz Yılmaz 1979 yılında İstanbul'da doğdu. 

Yavuz Yılmaz  Anavatan Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın  büyük oğludur. Annesi Berna Yılmaz'dır.

Kardeşi Hasan Yılmaz ile  işletmecilik yapan Yavuz Yılmaz'ın yöneticiliğini yaptığı  CFS İstanbul Yatırım Anonim Şirketi uluslararası alanda petrol, petro-kimya ve doğal taş ticareti yaptı.

Ardından 2009'da gıda sektöründe faaliyet göstermek için kurulan şirket Quick China'nın İstanbul franchisingini alarak sektöre girdi. Daha sonra kendi markaları olan Elio, Elio Sedef ve Mitzi ile yoluna devam etti.

Ancak Yılmaz Kardeşler restoran işinde başarılı olamadı ve Ataköy Marina Park'taki Elio'yu kapatan, Nişantaşı'ndaki ana şubelerini eski CEO'ları Aydın Samanlı'ya devreden kardeşler diğer markaları Quick China'yı da elden çıkarmak zorunda kaldı. 

Şu anda CFS İstanbul'un tek restoranı Sedef Adası'nda faaliyet gösteren Elio Sedef. Şirket restoranın yanısıra En-Mar Prodüksiyonla medya alanında televizyon program CFS İstanbul uluslararası alanda petrol, petrol ürünleri, petro kimya ve maden ürünlerinin ticaretini de yapıyor.

Daha sonra  3. havalimanının hafriyat işine soyunan Yılmaz kardeşlerin şirketi CFS ve diğer 10'a yakın hafriyatçı şirketin yaptığı işin büyüklüğü ise 1 milyar Euro'nun üzerinde olduğu biliniyor. 

Yavuz Yılmaz kısa bir süre önce  evlilik yolunda ilerlediği spiker sevgilisi Neşe Sapmaz'dan ayrıldıklarını açıklamıştı. 

Yavuz Yılmaz 16 Aralık 2017 tarihinde İstanbul Beykoz Konakları'ndaki evinde yaşamını yitirdi. 

 

Haber Ara