Dolar

32,3578

Euro

35,0024

Altın

2.326,06

Bist

9.124,80

Tepe Home 'güvenliğin en tepesinde'

Mobilya sektöründe ve ev dekorasyonunda Türkiye’nin öncü markası Tepe Home, tüm mağazalarının kapılarını yeniden ve güven içinde açtı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-02 20:59:09

Tepe Home  'güvenliğin en tepesinde'

Tepe Home, 1 Haziran itibari ile Türkiye genelinde bulunan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açtı. Yeni mağaza açılışı hazırlıklarını da tüm hızı ile sürdüren Tepe Home, Türkiye'de 17. Mağazasını Panora AVM'de; 18. Mağazasını ise Modoko'da Haziran 2020 içerisinde açmayı planlıyor.

Çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığına önem veren Tepe Home, hazırladıkları pandemi dönemi perakende süreç yönetimi prosedürüne uygun olarak gerekli düzenlemelerini tamamlayarak tekrar müşterileri ile buluştu. Tepe Home mağazalarının büyük metrekarelere sahip olmasına rağmen, doğru sosyal mesafenin rahatlıkla korunabilmesi için ziyaretçi sayısı 30 kişi ile sınırlandırılırken; mağaza giren herkesin ve mağaza çalışanlarının düzenli olarak ateş ölçümleri yapılıyor. Aynı zamanda mağaza içinde sık aralıklarla yerleştirilen sosyal mesafe bilgilendirmeleri ve yapılan anonslarla da müşterilere hatırlatmalarda bulunuluyor.

Mağazalar içerisinde, bir oda izolasyon odası olarak tahsis edilerek gerekli ekipmanlar bulunduruluyor. Maksimum korunmanın sağlanması için çalışanların ve ziyaretçilerin maske takma zorunluluğunun getirildiği ve çalışanların ek önlem olarak siperlik ve eldiven taktığı Tepe Home mağazalarında, kullanılan maske ve eldivenlerin temas etmeden atılmasını kolaylaştıran atık kutuları da düşünülmüş. Düzenli aralıklarla yapılan dezenfektasyon işlemleriyle teşhir ürünlerinin de hijyeni sağlanırken, müşterilerin mağazada gezerken ya da kasada sıra beklerken de en az 2 metre koyabilmeleri için zemin işaretlemeleri yapılmış. Mağaza Girişlerinde bulunan otomatik el dezenfektan üniteleri ve maske stantları da müşterilerin kullanımına sunulmuş. Yeni lansman koleksiyonları ile dikkat çeken Tepe Home pandemi sürecinde de ziyaretçilerine rahat ve güvenilir bir alışveriş deneyimi yaşatmak için her türlü önlemi alarak, hizmet vermeye devam ediyor.


İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Eskişehir mağazalarıyla 50 yıllık sektör deneyimi ile yüksek kaliteli ürünler sunan Tepe Home, ürünlerinde çevre dostu ürünler kullanmayı sürdürmeye devam ediyor.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara