Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Skinceuticals ile bilimsel cilt bakımı

Skinceuticals 1997 yılında Dr. SheldonPinnel girişimleriyle kurulan dermokozmetik ürünler geliştiren bir markadır. Bilimsel araştırmaların yeniliklerini prensip olarak klinik çalışmalarına entegre eden Skinceuticals ürünlerini bu yolla geliştirmektedir. Cilt bakımında profesyonelliği sonuna kadar sürdürmeyi amaçlayan Skinceuticals ürünlerini geliştirirken en yeni teknolojik imkânlardan faydalanmaktadır.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-01 16:28:05

Skinceuticals ile bilimsel cilt bakımı

Skinceuticals cilt sağlığını korumak ve geliştirmek öncü çalışmalara imza atmaktadır. Dr. Pinnel cilt yaşlanması ve kanserini önlemek amacıyla yaptığı çalışmalar dermokozmetik alana devrim niteliğinde yenilikler getirmiştir. Cilt tiplerinin ihtiyaçlarını belirlemek amacıyla moleküler biyoloji, kimya ve biyofizik alanındaki uzmanlardan oluşan bir topluluk oluşturan Skinceuticals formülleri bu alanların ortak bilgisiyle üretmektedir. Bu çalışmalar cilt analizini detaylı olarak daha sağlıklı olmasına yardımcı olmaktadır.

Skinceuticals'ın Belirgin Farkları

Skinceuticals 10 adet patent ve 200'den fazla dergide yayımlanan araştırmalarıyla antioksidan çalışmalarıyla lider bir marka olduğunu kanıtlamıştır. Skinceuticals klinik çalışmalarını medikal standartlarda dermatologların ve sağlık uzmanlarının denetiminde gerçekleştirmektedir. Laboratuvar koşullarında gerçek hayatta kullanılan ürünün sonuçları irdeleniyor ve formül düzenleme yapılarak kullanıcıya sunuluyor. 1999 yılında E vitamini takviyesi sayesinde antioksidan etkisini artıran formüller geliştiren Skinceuticals daha sonra formülleri eklemeler yaparak geliştirmiştir. Ferulic Asit, A ve E vitaminlerinin kombinasyonundan formüller üretilmeye başlanmıştır.

Sinceuticals ürünleri pek çok seriden ve üründen oluşmaktadır, kısaca en çok beğenilen serileri şunlardır:

Skinceuticals Güneş Kremleri

Skinceuticals antioksidan koruma alanında devrim yaratan yeniliklere sahip bir markadır. Bilimsel araştırmalarla desteklenen çalışmalar sonucunda güneş ışınlarına karşı yüksek koruma sağlayan formüller geliştirmiştir. Güneş ışınları kaynaklı erken yaşlanma belirtilerini A ve E vitamini etkisiyle geliştirilen formüller sayesinde ortadan kaldırmaya yardımcı olmaktadır.

Skinceuticals güneş ışınlarının zararlı etkilerinin cilt kanserine kadar büyük problemlerine neden olabileceğinin farkındaydı. Dr. Pinnel bu alanda uzun soluklu çalışmalara imza atmıştır. Üretilen formüller cildi UVA UVB etkilerinden koruyarak güneş kaynaklı cilt yaşlanmalarının engellenmesinde oldukça etkilidir. Skinceuticals güneş ürünleri PABA içermez ve kokulu değildir. Üretilen formüller yüksek saflıkta maddelerden seçilmiştir ve oldukça hafiftir. Bu hem cilt yüzeyinde yağlı bir tabaka hissi bırakmaz hem de cilt tarafından emilimi kolaylaştırır. Skinceuticals güneş kremi doğal formlarda tüm cilt tiplerine uygun olarak üretilen formüllerden oluşmuştur. Skinceuticals güneş kremlerinin mat ve renkli seçenekleri de mevcuttur. Skinceuticals ürünleri zengin antioksidan içerikli olup güneş ışınlarını filtrelerken gözeneklerin oksijen almasına engel olmaz.

Skinceuticals Serumları

Skinceuticals serum serisi düzeltici serumlar ve hyaluronik serumlar olmak üzere 2 kategoride geliştirilmektedir. Skinceuticals düzeltici serumları ciltteki kırışıklıklar, ince çizgiler, akne problemi, kızarıklık gibi sorunların tedavisinde etkili çözümler sunan ürünlerden oluşmaktadır. Skinceuticals her bölgenin sorunlarını ayrı ayrı analiz etmiş ve uygun serumu formüle etmiştir. Skinceuticals düzeltici serumlar ideal bir cilt için fazla yağı ciltten temizleyerek yağlı cilt sorunlarının da giderilmesine oldukça etkilidir. Skinceuticalshyaluronik asit serumları cildin nemlendirilmesi ve güçlendirilmesi amacıyla formüle edilmiştir. Serumlar hücre bariyerini güçlendirir ve çevresel koşullara karşı cildin direncinin artmasına yardımcı olur. Güçlü antioksidan içerikli serumlar yüz ve göz bölgesi için ayrı ayrı formüle edilmiştir. Göz çevresindeki minimal kasların varlığı burada erken yaşlanma belirtilerinin daha evvel belirginleşmesine neden olmaktadır. Skinceuticals serum bu bölgeler için ürettiği serumları yaşlanma belirtilerini etkili bir şekilde kaldırır.

Skinceuticals Göz Kremleri

Göz çevresindeki deri diğer bölgelere nazaran daha ince bir yapıya sahiptir ve daha erken yıpranmaya meyillidir. Bunda bu bölgede var olan minimal kasların çok fazla kasılması da etkilidir. Güneş ışınlarından kolaylıkla etkilenen göz bölgesi eğer bakımsız kalırsa ince çizgiler, kırışıklıklar ve diğer yaşlanma belirtilerine davetiye çıkarmaktadır. Skinceuticals göz kremi A ve E vitaminleri ile güçlendirdiği göz bakım kremleri göz çevresindeki yaşlanma belirtilerinin ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Göz çevresini nemlendirerek güçlendiren bu kremler deriyi dış etkenlere karşı daha toleranslı yapar. Skinceuticals göz kremi güneş korumasının yanında göz çevresindeki morluklar, halkalar ve kırışıklıkları etkili bir biçimde gidermeye yardımcı olur.

Skinceuticals Nemlendiricileri

Skinceuticals nemlendiricileri yüz, boyun ve vücudun diğer bölgeleri için geliştirdiği ürünlerden oluşmaktadır. Kuruluk ciltte birçok soruna sebep olmakta ve cildin kırışmasına yol açmaktadır. Skinceuticals nemlendirici ürünleri cildi derinlemesine nemlendirir ve rahatlatır. Cildin su tutma kapasitesini artıran bu nemlendiriciler hücre bariyerini güçlendirerek cildin kolay tahriş olmasını engeller. Skinceuticals nemlendiriciler tüm cilt tipleri için maske, serum ve krem formatında üretilmektedir.

SkinceuticalsRetinol

Skinceuticalsretinol ürünleri güneş kaynaklı kırışıklıklar, renk düzensizlikleri ve tahrişi azaltmaya yardımcı olur. Ciltte meydana gelen kırışıklıklar, tahrişler ve yaraları iyileştirici etkiye sahip Skinceuticalsretinol güçlü antioksidanlar tarafından desteklenmiştir. Ciltteki yaşlanma belirtilerini gideren Skinceuticals cildin yenilenmesine yardımcı olur. Ciltteki ölü hücreleri temizleyerek hücrelerin yenilenmesine yardımcı olur. Serum ve krem formatına bulunan retinol ürünleri cildin daha genç kalmasına yardımcı olur. UVA/UVB ışınlarını filtreleyen retinol ürünleri güneş ışınlarının cildi yıpratmasını da engeller. Hassas cilt tipleri için retinol0,3 normal ve karma cilt tipleri içinse retinol0,5 kullanılmalıdır. Retinol ürünleri belirtilen bölgeye uygun şekilde kullanılırsa yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırır ve cildi gençleştirmeye yardımcı olur.

Haber Ara