Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Şenol Güneş'ten 5-0 yorumu: En büyük üzüntüm...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bayern Münih'e deplasmanda yenildikleri karşılaşmanın ardından açıklamalar yaptı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-02-21 01:23:04

Şenol Güneş'ten 5-0 yorumu: En büyük üzüntüm...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bayern Münih'e deplasmanda yenildikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Güçlü rakiplerine karşı eksik kalmanın planlarını bozduğuna vurgu yapan Şenol Güneş, "Bugüne kadar oynadığımız oyunlarla hak ederek buraya geldik. İyi oynamadık. Rakip zaten 11 kişi üstündü, 10 kişi kalınca kontrolü onlara verdik. İlk yarı bitene kadar direnmeye çalıştık. İkinci yarı hem moral hem de fizik güç olarak düşmeye başladık. Zaten rakip kaleye gidemiyorduk, ikinci yarı daha da düştük. Daha iyi bir futbol izlettirmek istedik ama olmadı." dedi.

"10 KİŞİ KALMAK ZOR"

Atiba Hutchinson'un hatalı pası sonrası Domagoj Vida'nın Robert Lewandowski'yi düşürmesinin ardından gördüğü kırmızı kartı değerlendiren Şenol Güneş, "Çıkarken top kaybı istemediğimiz şeydi ama oluyor. İyi bir rakibe karşı daha dikkatli olmalıydık. Hem rakip sahaya gidip kendi oyunumuzu gösteremedik hem de rakibin ataklarına izin verdik. İlk 15 dakikada iyi bir takıma karşı 10 kişi kalmak zordur." diye konuştu.

"KAFA KAFAYA OYNAMAK İSTERDİK"

Bayern Münih'e karşı böyle bir oyun planları olmadığını vurgulayan ve iyi oynayamadıkları için üzgün olduğunu belirten Şenol Güneş, "En büyük üzüntümüz, Bayern Münih'e karşı kafa kafaya oynayamamak. Skordan bağımsız kafa kaya oynamak istiyorduk. Rakip bizden üstündü, hak ettiğimiz bir skor. Bayern Münih'i tebrik ediyorum." dedi.

Haber Ara