Dolar

32,3908

Euro

35,0669

Altın

2.326,30

Bist

9.079,97

Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı: Selçuklu’nun marka değerini artırmak için çalışıyoruz

Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen Cuma buluşmaları devam ediyor. Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile görüşerek istek ve önerilerini ilettikleri buluşmalarının bu haftaki adresi Feritpaşa Mahallesi oldu.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-14 20:05:12

Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı: Selçuklu’nun marka değerini artırmak için çalışıyoruz

Geçtiğimiz hafta, İmamoğlu Camii'nde kılınan Cuma Namazının ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, belediye hizmetleriyle ilgili olarak gelen istek ve önerileri dinledi.

Yürekten buluşmalar

Programda Başkan Pekyatırmacı'ya, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Feritpaşa Mahalle Muhtarı Yaşar Barışık, AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti. Selçuklu'da Cuma Buluşmaları'nın birlik, beraberlik ve kardeşlik ilişkilerinin gelişmesine vesile olduğunu ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Bu buluşmalar ile belediye hizmetlerini halkımıza anlatırken,  mahallelerimizin ihtiyaçlarını da yerinde tespiti noktasında büyük katkı sağlıyor” dedi.

“Ortak akılla hareket ediyoruz”

Selçuklu'nun 650 bin nüfusu ve 72 mahallesiyle Türkiye'nin en büyük metropol ilçeleri arasında yer aldığını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Bu rakama her yıl 20 bin yeni nüfus daha ekleniyor. Artan nüfusa rağmen ilçemizin her noktasına temizlikten altyapıya, tesisleşmeden park-bahçe hizmetlerine kadar her alanda en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz. “Ortak akıl” ile çıktığımız bu yolda her yaş grubundan insanımıza hizmet üretiyor, Selçuklu'nun marka değerini arttırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara