Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Selçuk Özdağ kimdir?

Türk Milletvekili... Selçuk Özdağ kimdir? İşte Selçuk Özdağ biyografisi...

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-30 15:25:52

Selçuk Özdağ kimdir?

Selçuk Özdağ, 7 Ağustos 1958 yılında Ankara'da doğdu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun olduktan sonra, Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalında yüksek lisans ve doktora yaptı.

Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu Genel Sekreterliği Keçiören Vakıf Müdürlüğü ve beden eğitimi öğretmenliği yapan Özdağ, Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi ile Muğla Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunda öğretim görevlisi oldu.

Badminton, basketbol, atletizm antrenörlüğü, Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kickboks Hakemliği bulunmaktadır.

26. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili seçildi ve Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeliği, Çevre Komisyonu Üyeliği, Darbeleri İnceleme ve Araştırma Komisyonu Üyeliği, Soma Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Üyeliği, Türkiye Macaristan ve Türkiye Kosta Rika Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanvekilliği, Türkiye Özbekistan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Selçuk Özdağ, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

 

Haber Ara