Dolar

32,5937

Euro

34,7959

Altın

2.496,68

Bist

9.437,65

Seçimlerin ardından Fehmi Koru'dan 'Abdullah Gül' iddiası

Gazeteci Fehmi Koru, İstanbul seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada, 'Abdullah Gül'ün de içinde olduğu bir oluşum söz konusu olacak' iddiasında bulundu.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-06-23 22:17:43

Seçimlerin ardından Fehmi Koru'dan 'Abdullah Gül' iddiası

Üniversite yıllarından beri 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yakın bir ilişkisi olan gazeteci Fehmi Koru, T24 canlı yayınında Şirin Payzın'ın sorularını yanıtladı. Gül'e yakın isimlerle seçim sonuçlarını takip ettiğini dile getiren Koru, "Abdullah Gül'ün de içinde olduğu bir oluşum söz konusu olacak" iddiasında bulundu.

Gül'e yakın isimlerle seçim sonuçlarının takip ettiğini söyleyen Koru, "Beklentiler istikametinde hareket edecekler. Netice itibari ile bu insanlar seçimden şu çıkarsa bunu yaparız gibi değerlendirme yapmıyorlar. Belli bir ilkeler etrafında buluşmaya çaba gösteriyorlar. Sadece geçmişte AK Parti içinde siyaset yapmış insanlar değil, sadece belli kesimin olacağı değil geniş çerçevesi var. Belirli bir takvim yok. Bundan sonraki dönem daha çok adlarını duyulacak gibi gözüküyor. Abdullah Gül'ün de içinde olduğu bir oluşum söz konusu olacak." iddiasında bulundu.

Haber Ara