Dolar

32,5837

Euro

34,8273

Altın

2.499,54

Bist

9.458,65

Sanal Pos Entegrasyonu

Sanal pos entegrasyonu için açık kaynak ve altyapı ya da hazır altyapılardan yararlanabilirsiniz. Teknik konularda çözemediğiniz sıkıntılar yaşıyorsanız Hazır altyapılar sizin için daha kolay hale gelir ve daha doğru bir seçenek olur. Ancak unutmamanız gereken en önemli durum her altyapı için tamamen size özel bir güncelleme yapmak istediğinizde yüksek miktarlı maliyetler ile karşı karşıya kalabilir ya da uzun süreçlere giriş yapabilirsiniz.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-06-06 11:49:50

Sanal Pos Entegrasyonu

Açık kaynak içerisinde yani modül geliştirdiğiniz durumlarda tamamen esnek bir yapıya sahip olursunuz. Ödeme aşaması ile ilgili olarak istediğiniz geliştirmeyi yapabilir ve herhangi bir şekilde ücret vermek zorunda kalmadan işlem gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz. Woocommerce sanal pos içerisinde entegrasyon için bu yazımızda anlatılan bilgilerden yararlanabilirsiniz.

Entegrasyon mühendisleri tarafından geliştirilen Woocommerce modülü sayesinde uzmanlarımız ile birlikte Woocommerce sanal pos ödeme entegrasyonunu başından sonuna kadar pratik bir şekilde gerçekleştirme imkanına sahip olursunuz. bu entegrasyon süreci içerisinde;

  • Eğer woocommerce eklentisini kullanıyorsanız entegrasyon ekibimizin geliştirdiği açık kaynak olarak sunulan resmi modülü kolay bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Bütün işlemlerinizi yalnızca bir tık ile kolay şekilde tamamlama imkanına sahip olursunuz.
  • İşlemlerinizi yalnızca bir tık ile kolay şekilde tamamlamanız mümkündür. ödeme aşamasındaki bütün geri bildirimleriniz entegrasyon ekibimiz tarafından dikkate alınır ve yeni versiyonlara yansıtılır.
  • Eklentiyi kullanabilmek için herhangi bir şekilde ek ücret vermek gibi bir durum ile karşı karşıya kalmazsınız.
  • Yapay zeka mühendislerimizin geliştirdiği sistemimiz sayesinde anlık olarak güvenlik kontrolü gerçekleştirilebilir.
  • Lokal ekibimiz tarafından taleplerinize hızlı şekilde geri dönüş yapılır.

Sanal Pos Tamamlayıcı Çözümler

Piyasanın yeni yeni ortaya çıkan birçok farklı ihtiyacı vardır. Bunlardan en basit olanı ise sanal Pos'a ek değer getirisi olan hizmetlerdir. Çevik ve hızlı entegrasyon son derece önemlidir. Servis sağlayıcıları için;

  • Ödeme kartlarının saklanması, toplanması ve saklanması sırasındaki güvenlik durumunu arttıran PCI – DSS uyumluluğu oldukça önemlidir.
  • Uygun cihaz ve platformlar içerisinde tamamlayıcı çözümleri kullanmanız gerekir.
  • Ödeme işlemlerini gerçekleştirmek için en önemli gereklilik PCI – DSS uyumluluğudur.

Bireysel sanal pos kullanımı için de pos kullanım kurallarına dikkat etmeniz gerekir. Bu şekilde işlemlerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirme imkanına sahip olursunuz.

Sanal Pos Ödemesi Nedir?

Sanal pos ödemesi Pazar dinamikleri ve küresel düzeydeki zorluklar göz önüne alınarak hesaplanır. Dijital tüketici davranışına uyumlu olarak talepler ile karşı karşıya olan sanal pos ödemesi işlemleri oldukça kolay şekilde gerçekleşir. Müşterilerin tüm ihtiyaçları tam olarak karşılayacak olan ve eksiksiz bir çözüm dizisi sunan sanal pos son derece önemlidir.

Müşterilerden doğrudan veri girişi talebinde bulunmadan işlem gerçekleştiren sanal pos sayesinde ödeme platformuna sahip olurken tüm ödeme ve işlemleriniz de sorunsuz şekilde karşılanır. Her şirketin güvenli internet bağlantıları aracılığı ile satıcı kart işlemlerinin doğrulanmasını, kabul edilmesini ya da reddedilmesini gerçekleştirecek olan bir ağ geçidine ihtiyaç duyarlar.

Çevrimiçi şekilde ödeme gerçekleştirirken müşterilerin en büyük endişelerinden bir tanesi de kişisel verilerin korunması ve güvenlik durumudur. Güvenlik düzenlemeleri için PCI – DSS uyumluluğu elde etmek herhangi bir dijital işletme için son derece önemlidir. Bu işlemlerin maliyeti çoğu zaman oldukça yüksek olur. Ödemelerinizi PCI – DSS uyumlu dijital ödeme platformlarından gerçekleştirmeniz gerekir.Opencart sanal pos için de durum bu şekildedir. PCI – DSS uyumlu dijital ödeme platformu ile işlemek yüksek miktarlı para tasarrufu etmenizi sağlar. Bu şekilde müşterilerin güveni kazanılır ve müşterilerin verdiği bilgiler güvende tutularak saklanır.

Haber Ara