Dolar

32,4914

Euro

34,9056

Altın

2.440,14

Bist

9.716,77

Şamil Tayyar'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu, kripto FETÖ'ye müdahale çağrısıdır

Eski AK Partili vekil Şamil Tayyar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Yürekli bir savcı arıyorum, Erdoğan'ı çağıracak ve soracak' açıklamasına tepki göstererek 'Bu çağrı bilgisizse cehalet der geçerim, değilse kripto FETÖ’ye müdahale çağrısıdır ki daha vahim' ifadelerini kullandı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-07-18 22:05:49

Şamil Tayyar'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu, kripto FETÖ'ye müdahale çağrısıdır

Eski AK Partili vekil Şamil Tayyar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun tepki çeken çağrısına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Şamil Tayyar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Yürekli bir savcı arıyorum. Cumhurbaşkanı dahi olsa Erdoğan'ı çağıracak ve soracak; 'Ne istediler?' ve 'Siz ne verdiniz. Türkiye'nin hukuk düzeni, darbe hukukundan arınma yolunda en büyük adımı atmış olacaktır. Ve o gün gerçekten de cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmak konusunda çok büyük bir yol kat etmiş olacağız. Ve o gün cumhuriyeti kuranların vasiyetini yerine getirmiş olacağız?" açıklamasını bilgisizce bir çağrı olarak yorumladı.

"KRİPTO FETÖ'YE MÜDAHALE ÇAĞRISIDIR"

Tayyar, "Cumhurbaşkanları daha önce vatana ihanetten, yeni sistemde her suçtan yargılanabiliyor. Yargılama Yüce Divan'da yapılır ve sevk kararını meclis verir. Usul buyken bu çağrı neden yapılır? Bilgisizse cehalet der geçerim, değilse kripto FETÖ'ye müdahale çağrısıdır ki daha vahim!" dedi.

Haber Ara