Dolar

32,5129

Euro

34,9463

Altın

2.435,91

Bist

9.794,51

Sakal bakımı için ihtiyacınız olan her şey bu serumda

Erkekler için şık ve dikkat çekici bir imaja sahip olmanın en önemli yollarından biri, bakımlı bir sakala sahip olmaktır. Günümüzde, bakımlı erkekler bundan dolayı, sakalları için bakım yağları, düzleştirici, özel taraklar ve sakal serumu gibi ürünleri tercih ediyor.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-02-25 16:42:21

Sakal bakımı için ihtiyacınız olan her şey bu serumda

Sakal bakımı konusunda en çok tercih edilen ürünler arasında, sakal ve bıyık köklerini besleyip uyaran, güçlenmesini sağlayan sakal serumları yer alıyor. Sakal ve bıyıklarınızın daha hızlı, güçlü ve sağlıklı uzaması için sakal serumları en doğru çözüm.

Sakal çıkmamasının nedenleri nelerdir?

Erkeklerin, bakım ve imaj konusunda en çok dikkat ettiği konulardan biri olan sakal, erkeklik hormonu olarak bilinen testesteronhormununun etkisi ile çıkan bir yapıdır. Yalnızca testesteron hormonundan değil, birçok farklı etkenden etkilenen sakallar, farklı nedenlerden ötürü seyrek çıkabilir. Ergenlik döneminde salgı miktarı yoğunlaşan testesteron, 30'lu yaşlardan sonra azalmaya başlar. Ancak sakalları çıkmayan ya da az çıkan erkeklerde, bunun tek nedeni hormon değildir. Ağırlıklı olarak genetik olan sakal çıkmama sorunu, baba ve baba ailesinden gelen kalıtsal özelliklerden etkilenir. Bunun dışında cilt problemleri hastalıkları, düzensiz beslenme ve uyku da sakal gelişiminin yetersiz olmasını etkileyen faktörler içindedir.

Sakal serumunun faydaları nelerdir?

Sls, parafin, paraben ve vazelim içermeyen sakal serumu, klinik testlerinden geçmiş, dermatolojik ve mikrobiyolojik testleri başarı ile tamamlamış bir üründür. İçeriğinde, sakallarınızın kök yapısının gelişimine katkı sağlayacak bileşenleri barındıran sakal serumu, kökleri uyaran, besleyen ve güçlendiren bir üründür. Erkeklerin, sakallarında dikkat ettiği özellikler olan sert ve erkeksi bir görünüm için katkı sağlayan serum, sakalları ile fark yaratmak isteyenlerin tercihi, kaliteli bir etki yaratmaktadır.

Sakal serumu nasıl kullanılır?

Türkiye'de, Sakal Baba markası ile adını duyuran sakal serumunun kullanımı pratiktir. Aşama aşama sakal serumunun kullanımı şu şekildedir:

Sakal serumu kullanılmadan önce, serumun uygulanacağı bölge ve eller iyice temizlenir.

Serum belli bir bölge için kullanılacaksa 2-3 puf, tüm yüze yayılacaksa 3-4 puf oranında ele sıkılır.

Dairesel hareketlerle, masaj yapar gibi serum yüze yayılır.

İşlemin ardından yüz kesinlikle durulanmaz, cildin serumu emmesi sağlanır.

Serumdan iyi bir sonuç almak adına günde bir kere kullanım uygundur.

Serum uygulaması için tıraşlı olmak şart değildir, tıraşlı ya da tıraşsız olarak kullanılabilir. Buradaki kullanım amacı, sakal ve bıyık köklerine gerekli bileşenlerin ulaşmasını sağlamaktır.

Görüldüğü üzere, sakal köklerinizin güçsüz olmasının genetik, hormonel ya da dış etkilere bağlı birçok nedeni olabilir. Bu sorunu çözmek için, doğal bileşenlerden oluşan etkili bir formül olan sakal serumunu kullanabilir, güçlü ve sağlıklı sakallara kavuşabilirsiniz.

Haber Ara