Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

'Saadet'in yöneticileri Anadolu Gençlik'e yasaklarken Erdoğan'dan kadro isteyip kendi çocuklarını yerleştirdi'

Milli Diriliş programında Şevki Yılmaz çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şevki Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kendi çocukları için kadro isteyen Saadet Partili yöneticilerin Anadolu Gençlik'i engellediğini ifade etti. Yılmaz, Temel Karamollaoğlu'nun oğlunun da bunlardan biri olduğunu ifade etti.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-06-22 22:47:14

'Saadet'in yöneticileri Anadolu Gençlik'e yasaklarken Erdoğan'dan kadro isteyip kendi çocuklarını yerleştirdi'

Akit TV'de Bülent Deniz'in sunumundaki Milli Diriliş programından önemli açıklamalarda bulunan Şevki Yılmaz, Saadet Partisi'nin yöneticilerinin AK Parti'den kadro istediğini ve yerleştiğini söyledi. Yılmaz, aynı yöneticilerin Anadolu Gençlik'e bürokrasiyi yasakladığını söyledi.

Saadet Partisi'ne Anadolu Gençlik Derneğindeki gençlerin AK Parti'nin gençlik kollarında yer almasını teklif ettiğini söyleyen Şevki Yılmaz, "Ben o zaman yalvardım, gelin bu Anadolu Gençlik'teki gençlerimiz AK Parti iktidarının omurgası olsun. O çocuklara bu yolu kaparken Saadet'in ileri gelenleri, oğulları için Tayyip Erdoğan'a gitmiş istisna kadrodan görev almış. Devlet kademelerinde görev alıyorlar. Saadet Partisi'nin saf temiz insanına bürokrasiye gitme yolunu kapatıyor, kendileri kadro alıyor. Bir tanesi Temel Bey'in oğlu, Botaş Genel Müdür Yardımcısı... Damatları bilmem nerenin elçisi... AK iktidarı karalayacaksın, hain kafir diyeceksiniz, kendi yavrularınıza görev için ise yalvaracaksınız. Benim saf temiz Anadolu Gençliği'mi neden bir partinin kadrosuna mahkum ettiniz ki? Anadolu Gençlik, neden Tayyip bey ve AK Parti'ye söven bir gençlik olsun? Onlar maalesef kendi yavrularına helal ettiği kadrolaşmayı, Anadolu Gençlik'ine yasak etti. Bu kabiliyetli kaliteli gençler şimdi işsiz. Şimdi bir kısmı AK Parti'ye oy vermesin diye bize iftira attırıyor." ifadelerini kullandı.

Haber Ara