Dolar

32,3238

Euro

35,1348

Altın

2.305,13

Bist

9.079,97

Rasim Ozan Kütahyalı kimdir?

Türk köşe yazarı ve televizyoncu Rasim Ozan Kütahyalı. Rasim Ozan Kütahyalı kimdir?

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-11-20 21:11:29

Rasim Ozan Kütahyalı kimdir?

Rasim Ozan Kütahyalı 30 Nisan 1981 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Babası mühendis, annesi öğretmen olan Kütahyalı, İzmir 60. Yıl Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne girdi, fakat ikinci sınıftan ayrıldı. 

Kütahyalı, Takvim ve Sabah gazetesinin Pazar ekinde köşe yazarlığı ve Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit, Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında yorumculuk yapıyor. Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe'de yorumculuk yaptı . Taraf gazetesindeki köşe yazarlığından önce Sinan Çetin'in firması Plato Film'de metin yazarlığı ve kast direktörlüğü yaptı. Aralık 2008'den itibaren Kanal T'de ana haberleri yorumladı. Aynı kanalda Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür ile birlikte Politik Performans programını sundu. Nisan 2009 yılında  Kanal T'den ayrıldı ve yayın danışmanı olarak CNN Türk'e geçti. Bir süre Reha Muhtar ile Çok Farklı programının danışmanlığını yürüttü. 

Kütahyalı bir sinema filminde de oynadı. 'Adam mısın sen?' isimli filmde Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener'le beraber rol aldı.

Kütahyalı, Milliyet gazetesi yazarı Nagehan Alçı ile evli ve çiftin Betül Yasemin ve Ayşe Ela adında ikiz kızları var

Haber Ara