Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

Rabia Naz soruşturmasında rapor bilmecesi

Evinin önünde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz'la ilgili İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan beklenen rapor hazırlandı. Rapor, küçük kızın düşmeye bağlı hayatını kaybettiği yönünde. Soruşturma dosyasına giren raporlar ise birbiriyle çelişiyor.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-04-21 14:45:25

Rabia Naz soruşturmasında rapor bilmecesi

Habertürk'ten Arzu Kaya'nın haberine göre, İstanbul Adli Tıp Kurumu raporunda Rabia Naz'ın ölümüne ilişkin "Ölümü trafik kazasına bağlı değil", "Ayağındaki kırıklar yüksekten düşmeye bağlı" tespitleri yer alıyor.

RAPOR BİLMECESİ

Otopsi raporu Rabia Naz'ın ölümü için 'beden travmasına bağlı', bilirkişi raporu ise 'yüksekten düşmeye bağlı' demişti. Hacettepe Üniversitesi'nin raporu ise küçük kızın 'araç çarpmasına bağlı' olarak hayatını kaybetmiş olabileceği yönündeydi.

RAPORDAKİ 'O' TESPİTLER

28 Mart tarihinde istenen rapor 13 günde hazırlandı. Adli Tıp İhtisas Kurulu, küçük kızın vücudundaki kırıkların apartmanın çatısından düşmesiyle mümkün olduğunu belirtti. Çatıdan koşarak aşağıya atlaması durumunda da sundurmaya çarpmadan düşebileceği kaydedildi. Rabia Naz'ın ölümünün trafik kazasına bağlı olmadığı da raporda yer aldı. Şimdi Vatan ailesi ve avukatlarının rapora itiraz etmesi bekleniyor.

Haber Ara