Dolar

32,6101

Euro

34,9150

Altın

2.508,08

Bist

9.524,59

Promosyon Show kapılarını açtı

Promotürk Promosyon Show, 29 Eylül akşamına kadar ziyarete açık olacak- Promotürk Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Güler:- 'Çeşitliliğin çok fazla olduğu bu fuarda saat, logolu çikolatalar, tekstil ürünleri, ajanda, kalem, powerbank, flaş bellek ve anahtarlık gibi ürünlerin yanı sıra ilginç ve özel ürünler bir arada sergilenecek'

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-09-26 13:22:42

Promosyon Show kapılarını açtı
Promosyon Ürünleri Üreticileri ve İmalatçıları Derneği (Promotürk) tarafından düzenlenen Promosyon Show kapılarını açtı.

Promotürk tarafından yapılan açıklamaya göre, promosyon sektörünün tek fuarı Promotürk Promosyon Show başladı.

Fuar, 29 Eylül akşamına kadar ziyarete açık olacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Promotürk Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Güler, geçen yıl 46 firma ile bin 950 metrekare alanda gerçekleşen Promosyon Show'un şu anda 97 firma ve 3 bin 800 metrekare alanda başladığını bildirdi.

Fuara katılım rakamlarında artış yakalandığına işaret eden Güler, şunları kaydetti:

"Emeği geçen tüm yetkililerimize ve katılımcılarımıza teşekkür ederim. Promosyon ve kurumsal tanıtım alanında etkin imalatçı ve ithalatçı firmaların bir arada olduğu bu fuar, yakın gelecekte yapılması muhtemel yerel seçimler ve yaklaşan yılbaşı için de son bir fırsat niteliğindedir. Çeşitliliğin çok fazla olduğu bu fuarda saat, logolu çikolatalar, tekstil ürünleri, ajanda, kalem, powerbank, flaş bellek ve anahtarlık gibi ürünlerin yanı sıra ilginç ve özel ürünler bir arada sergilenecek."


Haber Ara