Dolar

32,5136

Euro

34,8427

Altın

2.487,56

Bist

9.529,09

Nova Chat ile dünyayı dolaşarak yabancı dil pratiği yapacaksınız

Günümüzde okullarda verilen yabancı dil eğitimlerinin en büyük eksiği yeterince dil pratiği yapılmamasıdır. Bu sebeple bir dilin en iyi öğrenilme şeklinin, o dilin konuşulduğu bir ülkeye gitmek ve orada uzun süre geçirmek olduğu söylenir. Tabi bu herkesin sadece hayal edebileceği, maddiyat sebebiyle gerçekleştirmesi pek mümkün olmayan bir yöntemdir. Nova Chat görüntülü sohbet uygulaması sizlere cebinizden bir kuruş dahi harcamadan dünyayı dolaşarak dil pratiği yapmanıza imkan tanıyor.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-18 11:25:39

Nova Chat ile dünyayı dolaşarak yabancı dil pratiği yapacaksınız

Nova Chat uygulamasını kullanabilmek için bir Android işletim sistemli akıllı telefona sahip olmanız gerekiyor. Uygulama Google Play Store üzerinden ya da Nova Chat websitesi üzerinden indirilebiliyor. Nova Chat uygulamasını yükledikten sonra Google ya da Facebook hesabınızla giriş yapabilirsiniz. Fotoğraf, isim, kullanıcı adı ve cinsiyet gibi özellikleri seçerek profil oluşturduktan sonra dünyanın dört bir yanından insanlarla canlı bir şekilde görüntülü konuşabilirsiniz.

Nova Chat uygulamasında görüntülü sohbet yapmak için ekranı sola kaydırmak yeterli olmaktadır. Yüksek bir görüntü kalitesiyle karşılıklı olarak yapılacak görüşmede dilerseniz yabancılarla konuşarak dil pratiği yapabilir, dilerseniz Türkiye'den insanlarla konuşarak yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

Ülkeleri ve Dili Filtrelemek Mümkün

Nova Chat görüntülü sohbet uygulamasının diğerlerinden farkı istediğiniz ülkeyi ve dili filtreleyebilmeye imkan sunmasıdır. Böylelikle istediğiniz dili pratik yapabilirsiniz. Bunun yanında uygulamada karşınıza çıkmasını istediğiniz kişinin yaşını da filtreleme imkanı sağlıyor.

Uygulama içi abonelik alarak profilinizi özelleştirip VIP statüsüne gelebilir ve daha elit kişilerle de karşılaşabilirsiniz. Bunun yanında daha fazla filtreleme seçeneğiyle gereksiz profillerle karşılaşmak zorunda kalmadan nokta atışı yapılabilir.

100 bine yakın aktif kullanıcı

Yeni nesil görüntülü sohbet uygulaması Nova Chat şu anda yüz bine yakın kullanıcıya ulaşmış ve aktif bir şekilde dil pratiği yapılan yegane uygulamalardan biridir. Siz de bu görüntülü sohbet uygulamasında yerinizi almak ve ücretsiz dil pratiği yaparak yeni arkadaşlıklar edinmek istiyorsanız vakit kaybetmeden Nova Chat uygulamasını akıllı telefonunuza indirin ve keyfini sürün.

Haber Ara