Dolar

32,4823

Euro

34,7700

Altın

2.489,12

Bist

9.538,18

Nasrallah: İsrail'in Golan saldırısıyla yeni bir evreye girildi...

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah İran’ın İsrail’e cevaben Golan’a yaptığı füze saldırısının “yeni bir evrenin” başlangıcı olduğunu ifade etti.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-05-15 16:39:02

Nasrallah: İsrail'in Golan saldırısıyla yeni bir evreye girildi...

TIMETURK - ÇEVİRİ

İsrail'in İran tarafından karşılık olarak yapılan füze saldırısının şiddeti hakkında yalan söylediğini iddia eden Hizbullah lideri Hasan Nasrallah gelecekteki İsrail saldırılarına verilecek cevabın daha şiddetli olacağını dile getirdi.

"20 DEĞİL 55 FÜZE ATTILAR"

Time of Israel'in haberine göre İsrail ordusunun şimdi Suriye'deki İran varlığına saldırırken iki kez düşüneceğini belirten Lübnan Hizbullahı lideri Nasrallah, Naharnet'te yer alan bir habere göre İsrail'in sadece yirmi füze fırlatıldığını söylediğini ancak gerçekte askeri birimlere 55 füze fırlattıklarını, Golan ve İsrail'de yerleşimcilerin oluşan büyük patlamalar sonrası panik içinde sığınaklara doluştuklarını ifade etti.

“İSTEDİĞİNİZ ZAMAN ÖLDÜRMEYE VE BOMBALAMAYA DEVAM EDEMEZSİNİZ”

Nasrallah, İran füze ateşinin İsrail'e artık dokunulmazlık içinde Suriye'ye hava saldırıları düzenleyemeyeceği mesajını ilettiğini bildirdi. “Bu İsrail'in Suriye'ye saldırılarına verilen bir çeşit cevap. Düşmanın aldığı mesaj yankılanıyor ve İsrail medyasını takip ediyoruz. Mesaj, istediğiniz zaman öldürmeye ve bombalamaya devam edeceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz mesajıdır” diye ekledi.

KIZMIZI ÇİZGİ AŞILIRSA…

Hizbullah ile müttefikleri İran ve Suriye'nin İsrail saldırılarına “uygun zaman ve yerde uygun metotlarla” cevap vereceğini ifade eden Nasrallah aynı zamanda “Bu simgesel füze atışlarının yeni bir evreyi başlattığını bir sonraki karşılığın ise kırmızı çizgiler aşılırsa işgal altındaki Filistin'in kalbinde olacağını” duyurdu.

 

Haber Ara