Dolar

32,3656

Euro

34,9586

Altın

2.324,71

Bist

9.079,97

Muharrem İnce: Seçilir seçilmez Avrupa'daki başkentleri gezeceğim

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 'Seçilir seçilmez Avrupa'daki başkentleri gezeceğim. AB ile ilgili müzakereleri hızlandıracağız' dedi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-06-23 15:10:24

Muharrem İnce: Seçilir seçilmez Avrupa'daki başkentleri gezeceğim

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamındaki 107. ve son mitingini İstanbul Maltepe Sahil Etkinlik Alanı'nda düzenledi.

Muharrem İnce'nin konuşmasından satır başları şöyle...

"Meydanlarda geleceklerden söz eden bir cumhurbaşkanı, nano teknoloji diyen, sürücüsüz arabaları anlatan bir cumhurbaşkanı. Kıraathane dğeil fabrika açacağım diyen bir cumhurbaşkanı. Bedava kek değil aş diyen bir cumhurbaşkanı. İlk 7 gün içinde başlayıp 100 gün içinde bitireceklerim, 500 günde yapacaklarım ve 5 yılda yapacaklarım her birini tek tek anlatıyorum."

"Spordan siyaseti arındıracağız. Futbol takımlarının seçimine karışmayacağız. Federasyonu yönetmeye kalkmayacağz. Hemen Passolig'i kaldıracağım"

"Askeri okulları başka Kuleli Askeri Lisesi olmak üzere hemen açacağım"

"Kendileri afiş yaptırıyor altına CHP yazdırıyor başörtünü kaldıracağım diyor. Bunlar ahlaksız. Sana söz veriyorum başörtüsünü ister evde, ister devlet dairesinde tak, Benim böyle bir sorunum hiç olmadı."

SEÇİLİR SEÇİLMEZ...

"Seçilir seçilmez Avrupa'daki başkentleri gezeceğim. AB ile ilgil müzakereleri hızlandıracağız"

"Bölünen universiteleri hemen birleştireceğim"

"100 gün içinde Denizli'de Bursa'da ve İstanbul'da moda tekstil atölyesi kuracağız"

"TÜRKSAT frekansına sabotaj varmış. Erdoğan gidiyorsan iki dakika delikanlı ol."

"Yarın akşam Recep Tayyip Erdoğan seçilirse piyasalarda panik artacak, dolar, euro yükselecek, beton ekonomisi devam edecek, Suriyeliler gelmeye devam edecek. Devlette şatafat devam edecek. Telefonlarınız dinlenmeye devam edecek. İnce kazanırsa yarın akşam üretim artacak, dolar düşecek, faizler, euro inecek. İnce kazanırsa devlet kemer sıkacak vatandaş değil. İnce kazanırsa İstanbul'un bütün parklarında çocuklarımıza gençlerimize uyuşturucu satıyorlar, kökünü kazıyacağız"

"Marmaray'ı ben yaptım diyor ya ilk imzasını atan MHP'li Enis Öksüz'dür. Onlar DÜnya Bankası kredisiyle yapacaksı Erdoğan bunu değiştirdi yap-işlet-devret ile yaptı. Mesela 3.havaalanı Silivri tarafına yapılacaktı rant uğruna yeri değiştirildi. Şimdi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi'nden ne istiyorsun? Orayı da saray yapacakmış kendisine. Cumhurbaşkanı olduğumda ankara'daki sarayı öğrencilere vereceğim. İstanbul'daki onun kullandığı sarayları üniversitelere vereceğim. Marmaris'taki 300 odalık sarayı engelli kardeşlerime vereceğim. Millet Bahçesi kuracamış stadyumların yerine, Ali Sami Yen'in yerine ne koydun? Aramızdaki fark Erdoğan'la, o kupon arazi ve rezidans müdürü bense tapu alamayan garibanların abisi olacağım"

"Son günlerde bir moda başladı devlet yönetimini değiştirecekmiş. Ortada bir güneş var yanında da yalakaları. Böyle bir organizasyon şeması yok. Böyle bir ortak akıl yok. bu yapı hastalıklı bir yapıdır, tek adam yapısıdır."

"Bir köprü meselesi var. Demirel köprü yaptı ramazan ve kurban bayramında bedava geçiyoruz Erdoğan'ın yaptığından parayla geçiyoruz. Demirel'in yaptığından 11 liraya, Erdoğan'ınyaptığı köprüdan 228 liraya gidiş geliş. Yani Erdoğan'ın yaptığı köprüde hırsızlık var. O da bana, "Sen Yalova'ya giderken Osmangazi Köprüsü'nden geçmiyor musun" diyor. "Pahalıysa sandalla geç yüzerek geç" diyor. Ototbüse, kamyoncuya zorunlu tutuyorsun. Benim derdim kamyoncu otobüsçü o nasıl geçecek? Şehir hastaneleri diyor ya yüzde 70 doluluk garantisi var. Hasta olmaya mecbursunuz. Bir kaç gün daha olsaydı kampanyalarda parası olan yaşasın diyebilirdi."

TRAFİĞE KAPALI DURUMDA

Mitinge gelenlerin Türk bayrakları ile Atatürk ve İnce'nin fotoğraflarını taşıdıkları görüldü. Miting nedeni ile Maltepe Sahil yolu kısmen trafiğe kapalı durumda.

YAĞMUR SÜRPRİZİ

Öğle saatlerinde aniden başlayan yağmur nedeniyle alana gelenler ıslanmaktan kurtulamadı. Hazırlıklı gelenler şemsiyelerini açarken bazıları ise pankart ve afişlerin altına sığındı.

Oluşturulan kontrol noktalarından alana girişler sağlanırken, alana 80 metre genişliğinde, 20 metre derinliğinde platform kuruldu, birçok bölgeye LED ekranlar ve ses sistemleri yerleştirildi.

6 AMBULANS BEKLİYOR

Alan çevresinde iki bebek çadırı ile yaşlı ve hastaların dinlenebilmesi için bir çadır oluşturuldu. Ayrıca, alan çevresinde 6 ambulans hazır bekletiliyor.

BAYRAK, ŞAPKA VE 1 MİLYON SU

Miting alanına giriş kapılarına yakın yerlerde bayrak ve şapka dağıtımı yapılıyor. Alanın çevresinde dağıtıma hazır yaklaşık 1 milyon su bulunduruluyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara