Dolar

32,3693

Euro

35,0412

Altın

2.325,39

Bist

9.118,40

Modric'ten Ronaldo ve Messi'ye tepki

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun 10 yıllık tahtını sonlandırıp Ballon d'Or ödülünü kazanan Luka Modric, iki futbolcunun törene gelmemesini eleştirdi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-12-17 11:53:47

Modric'ten Ronaldo ve Messi'ye tepki

Dünya yıldızları, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun 10 yıllık tahtını sonlandırıp Ballon d'Or ödülünü kazanan Luka Modric, rakiplerinin törene gelmemeleri sert dille eleştirdi.

Geçtiğimiz sezon olağanüstü bir performans sergileyen Hırvat futbolcu, ülkesinde yayım yapan Sportske Novosti gazetesine verdiği röportajda, törene katılmayan Messi ve Ronaldo'yu hedef aldı.

Törene niçin katılmadıklarını bilmediğini ifade eden Modric, "Kendi seçimleri. Ama öyle görünüyor ki kazanan onlar değilse, bu tip törenlerin onlar için bir önemi yok. Bunu yaparak bu sporu, futbolcuları, onları destekleyenler ve onlara 10 yıldır oy verenlere hiç adil davranmadılar" diye konuştu.

Ödülü hak etmediğine ilişkin yorumlara da tepki gösteren Modric, çok iyi bir sezon geçirdiğini ve önemli başarılara imza attığını vurgulayarak, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "O zaman tüm oyuncular, antrenörler ve gazeteciler aynı anda yanılmış. Eğer oyuncuları genel kalitelerine göre değerlendireceksek yapmanız gereken tek şey bütün ödülleri Messi ve Ronaldo'ya vermek ve oylamayı kaldırmak"

Modric, geçtiğimiz günlerde ise ödülü daha önceki senelerde kazanamayan orta sahalara adadığını söylemiş ve ''Bu Ballon d'Or, Sneijder, Xavi, Iniesta gibi orta sahalara armağan olsun'' demişti.

Hırvat yıldız, ''3 Şampiyonlar Ligi kupası ve Dünya Kupası finalinden sonra, futbolun sadece gol olmadığını ancak anladılar" ifadelerini kullanmıştı.

Yeşil sahalarda uzun yıllardır elde ettikleri başarılarla bireysel ödüllere ambargo koyan Barcelonalı Lionel Messi ve Juventuslu Cristiano Ronaldo'nun hakimiyetine bu yıl son veren Luka Modric, 2018 yılında milli takımı ve kulübüyle önemli başarılar elde ederek adından sıkça söz ettirdi.

 

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara