Dolar

32,3452

Euro

35,1179

Altın

2.304,07

Bist

9.079,97

Meral Akşener, İYİ Parti Grup Başkanvekili hakkında konuştu: Hangi sebeple söyledi bilmiyorum

İYİ Parti Demre İlçe Binasını ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın 28 Haziran’da seçim olacağını işaret eden tweeti hakkında konuştu. Akşener, 'Böyle bir tweetten benim bir bilgim yok. Arkadaşımız hangi sebeple bunu söyledi bilmiyorum' ifadelerini kullandı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-21 16:35:03

Meral Akşener, İYİ Parti Grup Başkanvekili hakkında konuştu: Hangi sebeple söyledi bilmiyorum

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya'daki programının ikinci gününde İYİ Parti Demre İlçe Binasını ziyaret ederek partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım gündem olmuştu. Erken seçim tartışmaları sürerken Türkkan, "28 Haziran Pazar seçim için nasıl bir tarih?" diye sormuştu.

Meral Akşener'e Lütfü Türkkan'ın yaptığı paylaşım ile ilgili soru soruldu.

Konuşmasının ardından gazetecilerinin sorularını cevaplandıran Akşener, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Twitter hesabından 28 Haziran'da seçim olacağını işaret eden tweeti hakkındaki görüşünün sorulması üzerine, “2 gündür nefes almadan çalıştığım için böyle bir tweetten benim bir bilgim yok. Arkadaşımız hangi sebeple bunu söyledi bilmiyorum. Biz demokrasiyi içselleştirmeye çalışan bir siyasi partiyiz. Arkadaşlarımız hür bağımsız bir şekilde fikirlerini belirtiyor. Ben şahsi olarak acil bir erken seçimi öngörmüyorum. Ne olur ne olmaz hakkında bir fikrim yok. Mesela 24 Haziran seçimini parti kurulduğu andan itibaren öngörmüştüm. Ama bugün herhangi bir şeyi öngöremiyorum” dedi.

Haber Ara