Dolar

32,3661

Euro

35,0127

Altın

2.324,55

Bist

9.125,20

Melis Tüzüngüç kimdir?

Türk oyuncu Melis Tüzüngüç. Melis Tüzüngüç kimdir? İşte Melis Tüzüngüç'ün biyografisi...

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-12 12:58:26

Melis Tüzüngüç kimdir?

Melis Tüzüngüç, 1994 yılında İstanbul'da doğdu. Birtakım oyunculuk eğitimleri aldıktan sonra Yıldız Masalı projesi ile sektöre adım atan Melis Tüzüngüç'ün diğer yer aldığı projelerden bazıları ise; Şimdi Onlar Düşünsün, Babam Sınıfta Kaldı ve Harem gibi farklı farklı dizilerdir.

TRT kanalında yayınlanan olan Baba Candır isimli dizinin kadrosuna dahil olan Melis Tüzüngüç, bu dizide Ceylan rolünü canlandırdı. Bu rolde başarılı olması ve kendini göstermesi ile kısa sürede ülke çapında büyük bir üne kavuştu. Dizideki rolünde ailesini çok küçük yaşlarda kaybetmesinden ötürü birtakım zorluklarla ve mahallelinin çabalarıyla günümüze kadar gelmiş bir karakteri canlandırdı.

Oyunculuk kariyerinde tamamen dizi projelerinde yer alan oyuncu toplamda 7 dizi projesinde bulunan Melis Tüzüngüç dizi filmlerinin yanı sıra bir de tiyatro oyununda rol aldı. 2015 senesinde Sıcak Çikolata isimli tiyatro oyununda escort rolünde izleyicilerin karşısına çıktı. 

Baba Candır dizisinde Ceylan karakterini canlandıran oyuncu Melis Tüzüngüç, bu dizide oyunculuğunun ne kadar başarılı olduğunu bizlere bir daha kanıtlamıştır. 

2017 yılı yaz sezonunda ATV'de yayın hayatına başlayan Kanatsız Kuşlar dizisinde Melis Tüzüngüç baş rolü oyuncu Ümit Kantarcılar ile paylaştı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara