Dolar

32,3339

Euro

35,1693

Altın

2.243,80

Bist

8.718,11

Maçın ardından

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu:- 'Çok risk aldık, her şeyimizi ortaya koymaya çalıştık ama öyle anlarda biraz da şansın yanınınızda olması gerekiyor. Bu maçı kayıp tamamlamak bizim için çok üzücü oldu'- ' Önümüzdeki hafta kazanmak zorundayız. Fenerbahçe bir kez kazaya uğrayabilir ama bu iki hafta üst üste olmaz'

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-08-19 00:50:07

Maçın ardından
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 yenilen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Phillip Cocu, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Cocu, aldıkları sonuçtan dolayı üzgün olduklarını belirtti.

Benfica karşılaşmasının ardından güzel bir motivasyonla deplasmana geldiklerini ve ikinci lig galibiyetini hedeflediklerini anlatan Cocu, karşılaşmada topa en fazla sahip olan takımın yüzde 68 ile kendileri olduğunu kaydetti.

Cocu, topa sahip olmanın böyle müsabakalarda pek önemli olmadığını belirterek, şöyle devam etti:

"Bir hata yaptık o da golle sonuçlandı. Rakibimizin kalitesi bu. Bununla karşılaşacağımızı biliyorduk. 3. bölgede yaratıcı olamadık. Son ortayı, pası, bitirici vuruşu bulamadık. İşimizi zorlaştıran taraf buydu. Çok risk aldık, her şeyimizi ortaya koymaya çalıştık ama öyle anlarda biraz da şansın yanınızda olması gerekiyor. Bu maçı kayıp tamamlamak bizim için çok üzücü oldu."

Bir gazetecinin "Takımın zamana ihtiyacı var gibi görünüyor. Bir de taraftarların sayabileceği ideal kadroyu ne zaman sunmayı düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine Cocu, ellerindeki şartlarla mücadele ettiklerini bildirdi.

Maçları kazanmak için oynadıklarını dile getiren Cocu, "Önümüzdeki hafta kazanmak zorundayız. Fenerbahçe bir kez kazaya uğrayabilir ama bu iki hafta üst üste olmaz." şeklinde konuştu.


Haber Ara