Dolar

32,3722

Euro

35,0096

Altın

2.323,69

Bist

9.079,97

Kayıp Alzheimer hastası baba ile oğlunun kavuşması

Mersin'de Alzheimer hastası 64 yaşındaki Abdurrahman Zeren, evden çıktı ve bir daha dönmedi. Geçtiğimiz günlerde bulunan yaşlı adam, oğluyla adeta hasret giderdi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-10 11:55:07

Kayıp Alzheimer hastası baba ile oğlunun kavuşması

Alzheimer hastası 64 yaşındaki Abdurrahman Zeren, 6 Şubat günü Mersin'in Erdemli ilçesinden evinden çıktıktan sonra ailesi bir daha kendisinden haber almadı. Oğlu Zafer Zeren babasının bulunması için polise başvurup sosyal medyadan da babasının fotoğrafını yayınlayarak görenlerin haber vermesini istedi.

YAŞLI ADAMI KURTARMAK İÇİN SEFERBER OLDU

Bugün sabah saatlerinde ise Adana Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memurları otoyolda görev aldıkları sırada yol ortasından giden yaşlı bir adam gördü.

Polisler otoyoldan geçen arabaların çarpması an meselesi olan adamı kurtarmak için seferber oldu.

KARNINI DOYURDULAR

Adamın yanına giden polisler onu olası bir kazadan kurtarıp şube müdürlüğüne getirdi. Polisler, yaşlı adamın kimliğini kontrol edip ismini öğrendikten sonra kayıp büro amirliği ile irtibata geçti. Bu arada da sosyal medyadan kayıp ilanı verilip verilmediğini kontrol etmeye başladı.

Polis bir kişinin Facebook adresinde Zeren ile ilgili kayıp ilanı verdiği ve telefon numarası yazdığını görü. Bunun üzerine verilen telefon numarasından aileye ulaşıldı. Zeren'in oğlu Zafer Zeren şube müdürlüğüne hareket ederken, polis ise aç olan yaşlı adama kahvaltı hazırlayıp karnını doyurdu.

BABA OĞUL BİRBİRLERİNE SARILIP AĞLADILAR

Bir süre sonra ise oğlu Zafer Zeren geldi. Baba oğul birbirine sarıp dakikalarca ağladı. Zafer Zeren babasına korkmaması gerektiğini artık yanında olduğunu annesinin de geleceğini söyledi. Baba oğlun bu görüntüsü herkesi duygulandırdı. Oğul Zeren polislere teşekkür edip, babasını alarak memleketine götürdü.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara