Dolar

32,5238

Euro

34,9344

Altın

2.438,27

Bist

9.716,77

Katılım Emeklilik esaslı özel sağlık sigortası fırsatı

Katılım Emeklilik, sağlık sigortası ürünlerini yeni markası ‘Katılım Sağlık’ altında toplayarak sağlığa tam koruma getiriyor.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-14 20:22:24

Katılım Emeklilik esaslı özel sağlık sigortası fırsatı

Sağlıkta da faizsiz ürünler olabileceğini gösteren Katılım Emeklilik, sağlık sigortası ürünlerini yeni markası ‘Katılım Sağlık' altında toplayarak sağlığa tam koruma getiriyor. Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Türkiye'nin ilk ve tek katılım usulü özel sağlık sigortasını hayata geçiriyoruz. Esnek poliçe ile kişinin ihtiyacı doğrultusunda çözüm getiriyor ve sağlıkta da güçlü bir atılım yapıyoruz. Diğer yandan emeklilik fonlarımız üst üste iki yıldır fon şampiyonu olarak kazandırmaya devam ediyor” dedi.

Çalışmalar sonuç verdi

Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerimize halkımızın gösterdiği yoğun ilginin verdiği güçle, sağlık kategorisindeki yolculuğumuza Özel Sağlık Sigortaları ile devam ediyoruz. Türkiye'nin ilk katılım esaslı özel sağlık sigortasını hayata geçiriyoruz. Sağlıkta yeni bir stratejik konumlandırma ile güçlü bir adım atıyoruz. Faiz hassasiyeti olan vatandaşlarımızın özel sağlık sigortası ihtiyaçlarını karşılamak üzere uzun süredir yürüttüğümüz çalışmalar sonuç verdi. Özel bir birim ve ekiple sağlık kategorisindeki iddialı büyümemizi sürdürüyoruz” dedi.

İhtiyaca özel çözümler

Katılım Emeklilik Özel Sağlık Sigortası ile sağlık sigortalarındaki çok yönlü taleplere çözüm getireceklerini belirten Ayhan Sincek, sözlerine şöyle devam etti; “Özel sağlık sigortalarında standart haline gelen pek çok madde bulunuyor. İhtiyaç olmayan hizmetler de poliçeye giriyor ve bu da ister istemez fiyatlara yansıyor. Katılım Emeklilik'in özel sağlık sigortaları ile cinsiyete, yaşa ve doğum gibi diğer tercihlere uygun alternatif seçenekler sunuyoruz. Böylece hizmetlerimiz ihtiyaca odaklanıyor.

Maliyet avantajı sağlıyor

Poliçede kullanılmayan maddeler hesaplamaya dahil edilmediği için vatandaşlar daha uygun maliyetlerle özel sağlık hizmetine ulaşabiliyor. Kadın katılımcılar için de opsiyonlu, doğumlu ya da doğum harici paketler tercih edilebiliyor. Teminat yurtiçi anlaşmalı kurumların yanı sıra yurtdışında da anlaşmalı kurumlar kapsamında katılımcının sağlığını güvence altına alıyor. Sigortalı isterse ailesinin diğer üyelerini de sağlık sigortası şemsiyesinin altına alabiliyor. Katılım Emeklilik Özel Sağlık Sigortası, kurumsal için Grup Sağlık Sigortası, bireyler için de Bireysel Sağlık Sigortası şeklinde ayrı şartlarda sunuluyor. Grup sağlık sigortalarını kısa bir süre önce sunmaya başladık, bireysel özel sağlık sigortasını da ocak ayı içerisinde katılımcılarımıza sunuyoruz.”

Tamamlayıcı sağlık ürünlerine de talep sürüyor

Diğer sağlık ürünleriyle halkın teveccühünü kazandıklarını hatırlatan Sincek, “Katılım Emeklilik'in hesaplı sağlık sigortası opsiyonu olan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile sigortalılarımız Türkiye çapında 500 anlaşmalı hastanede fark ücreti ödemeden sağlık hizmeti alabiliyor. Ayrıca sağlık kategorisinde özel ve tamamlayıcı sağlık sigortalarımızın yanı sıra Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası, ülkemizdeki yabancı misafirlerimiz için sunduğumuz Misafirim Güvende Sağlık Sigortası ve yakın zaman önce sunduğumuz, içerisinde diş paketi bulunan Gülümseten Sağlık Sigortası bulunuyor” şeklinde konuştu.

Haber Ara