Dolar

32,3670

Euro

34,9723

Altın

2.325,54

Bist

9.148,94

İstanbul'da dev turizm buluşması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatleri arasında bulunan 'İstanbul Turizm Platformu’ kuruldu. İBB Kadroları ile 600 turizmci, İstanbul turizmini masaya yatırmak üzere bir araya gelecek. Toplantı, 18 Kasım'da İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-11-17 21:10:02

İstanbul'da dev turizm buluşması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatıyla kurulan, başkanlığına eski Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü emekli vali yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı getirilen Turizm Platformu, İstanbul turizmini tartışmak üzere İBB kadrolarıyla bir araya geliyor.

İBB üst yönetimi, Valilik Birimleri, TÜRSAB, TÜROB, TTYD, İTO, İRO gibi Meslek Odaları, Vakıflar, Uluslararası Kurumlar, Duayenler ve İBB Kardeş Şehirleri'ne kadar sektörün çok geniş yelpazede temsilcisi, kent turizminin gelişmesine yönelik yatırım, denetim, iletişim, tanıtım ve pazarlama konularında görüş alışverişinde bulunacak.

LANSMAN TOPLANTISI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla 18 Kasım Pazartesi günü, saat 10.30'da İstanbul Kongre Merkezi Beyazıt salonunda yapılacak toplantıda, 600 turizmci İstanbul'un turizm potansiyeli ve geleceğini bütün yönleriyle tartışacak. İBB'nin turizmle ilgili tüm birimleri ile yönetim kadroları sektörle buluşma olanağı yakalayacak.

İmamoğlu'nun göreve gelmesinden sonra kurulan İstanbul Turizm Platformu, kurulduktan sonra turizm konusunda çeşitli çalışmalarda bulundu.

PROGRAM BİLGİSİ:

Program Tarihi: 18 Kasım 2019

Saat: 10.30

Adres: İstanbul Kongre Merkezi – Beyazıt Salonu

Harbiye, Darülbedai Caddesi No:3, 34367 Şişli/İstanbul

Haber Ara