Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

İsra Holding’ten ‘V’ ile yatırım hamlesi

Emlak Konut GYO’nun 2019 yılında gerçekleştirdiği ihale sonucu Başakşehir Şehir Hastanesi’ne komşu konumdaki arsada 100 milyon liralık yatırımla proje geliştirecek olan İsra Holding, 2020 yılında atağa kalkacak.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-12 09:29:03

İsra Holding’ten ‘V’ ile yatırım hamlesi

Taahhüt projeleri, proje tasarım ve şehir planlama, inşaat malzemeleri, enerji ve petrol, sanayi ve hammaddesi tedariği, sağlık ve sağlık ürünleri, orman ürünleri, deri ve tekstil, turizm, gıda, tarım ve hayvancılık ve madencilik sektörlerinde faaliyet gösteren İSRA GROUP, gayrimenkul geliştirme alanında da kalıcı projelere imza atmak için yeni bir adım daha atıyor. Geliştirdiği ‘V' markalı projelerle tanınan ve V Orman Mudurnu, V Mall İstanbul, V Şehir İstanbul gibi projelerde imzası bulunan İsra Holding, bu yıl da İstanbul Başakşehir'de yaklaşık 100 milyon liralık yatırımla Emlak Konut GYO'dan satın alınan arsa üzerinde bölgenin en büyük ve kapsamlı Alışveriş ve Yaşam Merkezi hayata geçirecek.

En güçlü lokasyonda yeni proje

İstanbul Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, Metro gibi devlet yatırımların çevresinde; 5.000 Yataklı Şehir Hastanesi, dev Şehir Parkı ve Başakşehir bölgesinin en büyük kent meydanına sahip noktasında yatırımlar yapan İsra Holding, 2020'yi yatırım yılı ilan etti. Aynı bölgede çeşitli gayrimenkul yatırımları da bulunan İsra Holding, yeni arsasının tapusunu da aldı ve üzerinde geliştirdiği projenin çalışmalarında son aşamaya geldi. Bu alanda yükselecek V Mall projesi, Başakşehir bölgesine değer kazandırırken, çevredeki tüm gayrimenkuller için de önemli bir katma değer oluşturacak. Çevre noktalardan da ziyaretçi çekecek V Mall projesi, Başakşehir'de yeni bir merkez haline gelecek.

Projeler ard arda gelecek

2020 yılı ile birlikte yatırım hamlelerine hız verdiklerini belirten İsra Group Yönetim Kurulu Başkanı A. Rahim Tavlı, “Başakşehir'in tam merkezinde holding bünyesinde bulunan arsalarımızı yeni yıl ile birlikte projelendirmeye başlıyoruz. Bölgedeki diğer çalışmalarımız devam ederken, yaklaşık 100 milyon TL'lik bir yatırımla Emlak Konut GYO'dan aldığımız arsa üzerindeki projemizi de şekillendiriyoruz. Bu yeni arsamızda ‘V Mall' markasıyla bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezini hayata geçireceğiz. 5 bin yataklı Şehir Hastanesi'nin komşusu niteliğindeki “V Mall” projemizin arsası kent meydanı, şehir parkı ve Metro gibi donatılarla çevrili bir konuma sahip. 2020 yılını İsra Holding olarak yatırım yılı ilan ettik. Bu anlamda da bulunduğumuz tüm sektörlerde yatırımlarımıza ağırlık vererek çalışmalarımızı hızlandıracağımız bir yıl olacak” dedi.

Projelerin önümüzde aylarda yatırımcılarla buluşması bekleniyor.

Haber Ara