Dolar

32,3240

Euro

35,0668

Altın

2.282,01

Bist

9.005,70

HDP’nin olay tweetine, Selçuk Bayraktar'dan 'SİHA’lı cevap!

BAYKAR Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, HDP’nin Barış Pınarı Harekatında kullanılan SİHA’lar ile ilgili paylaşımına cevap verdi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-10-10 13:00:52

HDP’nin olay tweetine,  Selçuk Bayraktar'dan 'SİHA’lı cevap!

BAYKAR Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, HDP'nin Barış Pınarı Harekatında kullanılan SİHA'lar ile ilgili paylaşımına cevap verdi.

Baykar Teknik Müdürü ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, HDP'nin Barış Pınarı Harekatında kullanılan SİHA'lar ile ilgili "İşte bu savaşın bir nedeni de bu. Damadın SİHA'ları yok satsın, cebine paralar dolsun, halkın evine ise ateşler düşsün diye..." paylaşımına sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

kupur1_8

Barış Pınarı Harekatı'nda SİHA kullanmaktan asla vazgeçmeyeceklerini belirten Bayraktar, “Milli SİHA'lar bu milletin evlatlarınca tüm vatandaşlarımızın güvenliği için geliştirildi. Yüzyıllardır kardeşçe yaşayan evlatları düşman etmeye çalışan, çocukları dağa kaçıran alçak teröristlerin sözcüleri bundan rahatsız. Asla yolumuzdan dönmeyeceğiz” diyerek tepki gösterdi.

kupur2_7

Haber Ara