Dolar

32,3787

Euro

35,0444

Altın

2.326,37

Bist

9.134,82

Game of Thrones'un finaline ilişkin yeni açıklama

Game of Thrones dizisinin ortaya çıkış noktası olan epik roman serisi A Song of Ice and Fire’ın yazarı George R.R. Martin serinin aslında nasıl sona ereceğini açıkladı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-24 10:24:21

Game of Thrones'un finaline ilişkin yeni açıklama

Game of Thrones, geçen yılın mayıs ayında sona erdi ancak hayranları hala televizyon tarihindeki en büyük yapımlardan biri olan dizinin son sezonu hakkında tam olarak fikir birliğine varamadı. Kitapların yaratıcısı George R.R. Martin dizi yapımcılarının seçtiği yoldan tamamen farklı bir sonla bitebileceğini söyleyerek tartışmaları yeniden alevlendirecek gibi duruyor.

Yazar George R.R. Martin Welt'le yaptığı söyleşide diziyi 7. sezondan sonra aslında bir film üçlemesi şeklinde bitirmek istediklerini ve bu konuyu David Benioff ve Dan Weiss'la sıkça konuştuklarını ancak fikrin HBO tarafından reddedildiğini açıkladı. Martin'in aktardıklarına göre HBO'nun filmleri reddetme sebebi sinema filmleri değil televizyon dizileri üretmek istemeleri.

Webtekno'nun aktardığına göre HBO'nun her fırsatta dizinin finalini savunduğunu artık hepimiz biliyoruz. Yalnızca HBO'nun uzak kaldığı kısım, hayranların gerçekten finali eleştirmekten çok hikayenin finale varış yolunu, senaryonun hızlı tempoda ilerlemesini ve beklentileri boşa çıkaran mantık hatalarıyla beraber oluşan tutarsızlıkları rahatsız edici bulmuş olması.

 

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara