Dolar

32,5232

Euro

34,8421

Altın

2.487,33

Bist

9.555,47

Fuat Oktay: Srebrenitsa için bugün ve gelecekte de ses olacağız

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ilk gün de Srebrenitsa için ses olduklarını, bugün ve gelecekte de ses olacaklarını söyledi.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-07-11 21:18:12

Fuat Oktay: Srebrenitsa için bugün ve gelecekte de ses olacağız

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Srebrenitsa Soykırımının 23. yılı nedeniyle sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından açıklamada bulundu.

"Her şey bittiğinde hatırlayacağımız şey dostlarımızın sessizliği olacaktır" diyen Aliya İzzetbegoviç ve tarih biliyor ki ilk gün de #Srebrenitsa için ses olduk, bugün ve gelecekte de ses olacağız. Srebrenitsa Katliamında şehit olan Bosna'lı kardeşlerimizi rahmetle anıyorum.

Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzetbegoviç'in "Her şey bittiğinde hatırlayacağımız şey dostlarımızın sessizliği olacaktır." sözünü hatırlatan Oktay, "Aliya İzzetbegoviç ve tarih biliyor ki ilk gün de Srebrenitsa için ses olduk, bugün ve gelecekte de ses olacağız. Srebrenitsa Katliamı'nda şehit olan Bosnalı kardeşlerimizi rahmetle anıyorum." ifadesini paylaştı. Siyasetçiler Srebrenitsa soykırımında ölenleri andı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Srebrenitsa mesajı Srebrenitsa'da yaşanan soykırımın acısı tazeliğini koruyor Srebrenitsa kurbanlarının izinde 14 yıl

Haber Ara