Dolar

32,3495

Euro

34,9744

Altın

2.325,55

Bist

9.079,97

Falcao Galatasaray sorusuna cevap verdi

Monaco'nun Sampdoria ile oynadığı hazırlık mücadelesinde takımının galibiyet golünü atan Falcao maç sonrası Galatasaray'dan gelen teklifi değerlendirdi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-08-04 11:15:25

Falcao Galatasaray sorusuna cevap verdi

Galatasaray taraftarlarının transferini beklediği Radamel Falcao, Monaco'nun Sampdoria'yı 1-0 yendiği maç sonrasında konuştu. Oyuna sonradan girip takımının galibiyet golünü kaydeden Kolombiyalı yıldız, Monaco'nun kendisine sözleşme yenilemek için bir adım atmadığını belirtip, “Kariyerimi ve ailemi düşünmem gerekiyor. Gelen teklifleri inceliyorum. Bu teklifler kariyerim için iyi fırsatlar” dedi.

'Teklifler çok iyi'

Bir muhabirin sorduğu “Galatasaray mı, Valencia mı?” sorusuna ise Falcao, “Şu anda gelen teklifleri değerlendiriyorum. Profesyonel olarak kararımı vereceğim ve bütün bunların çabuk bir şekilde çözülmesini hedefliyorum” şeklinde cevap verdi.

Monaco'dan bedava ayrılmak için ocak ayını beklemeyi düşünmediğini ifade eden Falcao, “İyi teklifler var. Başkan kalmamı istiyor ama dediğim gibi sözleşmemin bitmesine 1 yıl kaldı ve ailemi düşünmeliyim. Kariyerim için çok önemli teklifler aldım” dedi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara