Dolar

32,5037

Euro

34,9589

Altın

2.429,98

Bist

9.798,60

Facebook Şampiyonlar Ligi maçlarını yayınlayacak

Facebook, televizyon yayıncılığıyla ilgili önemli bir adım atarak Latin Amerika’daki UEFA ve Şampiyonlar Ligi maçlarının haklarını satın aldı. Latin Amerikalı futbol severler bu sayede maçları Facebook üzerinden izleyebilecek.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-08-17 12:48:01

Facebook Şampiyonlar Ligi maçlarını yayınlayacak

Şampiyonlar Ligi, Super Kupa ve UEFA maçlarını içeren sözleşmeye göre yıllık 32 maç ücretsiz olarak yayınlanabilecek. Yenişafak'tan Mustafa Kalkan'ın haberine göre, İspanyolca konuşulan Latin Amerika ülkelerinde başlayacak olan sözleşme önümüzdeki üç yıl geçerli olacak.

UEFA yetkilisi Guy-Laurent Epstein şunları söyledi:

“Facebook'u UEFA medya ortakları ailesine davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Dünyanın en büyük çevrimiçi sosyal medya platformu olarak Facebook, dünyanın en prestijli kulüp yarışmalarının geniş kapsamlı ve ücretsiz yayınını sağlayacaktır. Yerel futbol taraftarlarının büyük topluluğunun son derece yenilikçi ve erişilebilir bir şekilde sağlanmasını sağlayacak bu yeni ortaklığın lansmanını dört gözle bekliyoruz. ”
Facebook, final ve UEFA Süper Kupası dahil olmak üzere, her sezon 32 canlı maçı ücretsiz yayınlayacak. Maçlar UEFA Şampiyonlar Ligi Facebook Sayfasından yayınlanacak. Çarşamba özetleri ve dergi programları da Facebook'ta her hafta paylaşılacak. Ortaklık Çarşamba günü UEFA Süper Kupası ile başladı.

Haber Ara