Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Erdoğan:Türk milleti olarak dünyaya son sözümüzü söylemedik !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Star Gazetesi'nin düzenlediği Necip Fazıl Ödülleri töreninde yaptığı konuşmada, 'Türk milleti olarak daha dünyaya son sözümüzü söylemedik. Milyarlarca Müslüman olarak da son sözümüz henüz ağzımızdan çıkmadı. Her şeyin zamanı olduğu gibi bu büyük itilafın da zamanı var.' dedi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-15 20:26:30

Erdoğan:Türk milleti olarak dünyaya son sözümüzü söylemedik !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Star Gazetesi'nin düzenlediği Necip Fazıl Ödülleri töreninde yaptığı konuşmada, "Türk milleti olarak daha dünyaya son sözümüzü söylemedik. Milyarlarca Müslüman olarak da son sözümüz henüz ağzımızdan çıkmadı. Her şeyin zamanı olduğu gibi bu büyük itilafın da zamanı var." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Biz dik durmayı Necip Fazıl Kısakürek'ten öğrendik.

Biz 15 yıldır büyük, güçlü Türkiye'yi inşa etmenin gayreti içindeyiz. Biz üstadın ömrü boyunca beklediği inkılap varya onu gerçekleştirmek için çalıştık çalışıyoruz.

ZAMANI VAR

Türk milleti olarak daha dünyaya son sözümüzü söylemedik.

Milyarlarca Müslüman olarak da son sözümüz henüz ağzımızdan çıkmadı. Her şeyin zamanı olduğu gibi bu büyük itilafın da zamanı var.

İnşallah en kısa sürede haksızlıkları elle düzelteceğimiz günleri de göreceğiz. Bunun ilk adımlarını Suriye'de atmaya başladık.

KUDÜS GİDERSE MEDİNE'Yİ KORUYAMAYIZ

Tüm Müslümanların geleceğini yakından ilgilendiren oyunu biz bozduk. Şimdi de Kudüs üzerinden saldırı başladı. İlk adımları çarşamba günü attık. Şunu biliyoruz Kudüs giderse Medine'yi koruyamayız. Medine giderse Kabe gider demektir. Kudüs giderse İstanbul, İslamabad, Şam gider demektir. Kudüs hepimizin haysiyeti namusu varlık gayesi demektir. Bu bozuk düzen gün geliyor hakları elinden alınan Filistinli olarak karşımıza çıkıyor. Gün geliyor bataklıklarda son nefesini veren arakanlılar olarak geliyor. Arakan için orada cumhurbaşkanları, başkanlar beraber bizzat toplantı yaptık. Duyarsız kalamayız. Attığımız adımların neticesini alıyoruz.

Bizler millet, ümmet ve insanlık olarak tepenize inen gök kubbeyi daha fazla görmezden gelemeyiz. Düzen bozuk ama bizim buna rıza gösterme mecburiyetimiz yok. Buna karşı mücadele edeceğiz.

Haber Ara