Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Erdoğan, AK Parti Ankara İl Teşkilatıyla bayramlaştı

Bugüne kadar yapılmış en büyük dijital toplantı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Ankara’da gerçekleştirildi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-05-26 13:34:41

Erdoğan, AK Parti Ankara İl Teşkilatıyla bayramlaştı

AK Parti Genel Başkanı,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; bugüne kadar yapılmış en büyük dijital toplantıda, AK Parti Ankara İl Teşkilatı ile bayramlaştı.

Video konferans sistemiyle gerçekleştirilen bayramlaşmada;AK Parti Genel Başkan yardımcıları Erkan Kandemir, Fatih Şahin, Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam ve Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan İl binasında hazır bulunurken.  Ankara Milletvekilleri, İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları ile teşkilattan yoğum katılım sağlandı.Binin üzerinde katılımcıyla bugüne kadar yapılmış en büyük dijital toplantı gerçekleştirildi.

1_420

Ankara İl Teşkilatı mensuplarını ve dava arkadaşlarını selamlayarak sözlerine başlayan Erdoğan; Ramazan Bayramı'nı da tebrik etti ve salgın hastalık sebebiyle bugüne kadar hafızalarda olanlardan çok farklı bir Ramazan ayı geçirildiğini ifade etti.

Bayrama da aynı şekilde alışılagelenin dışında bir iklimde girildiğini ve coronavirüs salgını tedbirleri kapsamında alınan önlemlere değinen Başkan Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Salgınla mücadelemizi başarı ile sürdürüyoruz. Yeni hasta sayısı ve ölüm sayısı bakımından olumlu çizgide ilerliyoruz. Türkiye hamdolsun küresel salgın sürecini başarıyla yönetmiş ve sonuca yaklaşmıştır. Attığımız normalleşme adımları sonrasında ortaya çıkan tablo doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor."

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarından itibaren yeni bir gönül seferberliği başlatacaklarını belirterek, "Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak, yarından itibaren de bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek, kendimizi anlatacak, onun da derdini dinleyeceğiz." dedi.

1_420 “ANKARA TEŞKİLATIMIZ HER ZAMAN BAŞARILI OLMUŞTUR”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini hazmedemeyenlerin insanımızı zehirlemesine izin vermeyeceklerinin altını çizen Erdoğan, “2023 seçimlerine kadar yoğun gayret içinde olmalıyız. Seçimlere kadar durmak yok, yolumuza devam etmeliyiz. Ankara Teşkilatımız her zaman başarılı olmuştur. 81 ilimizdeki tüm üyelerimizin ve teşkilat mensuplarımızın Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

2_392

Haber Ara