Dolar

32,3279

Euro

35,0808

Altın

2.299,27

Bist

8.988,38

Eminevim'den değerli kampanya

Eminevim tarafından oluşturulan ‘Hac Tasarruf Sandığı’yla Müslümanlar diledikleri şartlarla kutsal topraklara gitme fırsatı yakalıyor.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-11-19 12:29:47

Eminevim'den değerli kampanya

Elbirliği uygulamasıyla faizsiz konut sahibi olmanın yolunu açan Eminevim, şimdi de ‘Hac Tasarruf Sandığı'yla adından söz ettiriyor. Firma tarafından oluşturulan sandık sayesinde Müslümanlar diledikleri şartlarla kutsal topraklara gidebiliyor.

96 AYA KADAR TAKSİT İMKANI

Sistemle hacı adayları bir araya getiriliyor, küçük tasarruflar bir sandıkta toplanıyor. Sırası gelen hacı adayının ücreti bu sandıktan karşılanıyor. Elbirliği finansman modeline göre Hac tarihi kesinleşmemiş hacı adayları; 24 aydan 96 aya kadar taksit seçenekleriyle birikimlerini altınla yapabiliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği çekilişte adı çıkanlar, vadesi dolmasa da hac ücretlerini toplu olarak alabiliyor, Hac ibadetini yerine getirebiliyor ve ödemelerine kaldığı yerden aynı şekilde devam edebiliyor.

46_4

SİSTEM SORUNSUZ İŞLİYOR

Teslimat döneminde hac bedeli, Diyanet İşleri Başkanlığı'na ya da ilgili tur şirketine ödeniyor. Kalan kısım hacı adaylarının altın hesabına gram altın olarak gönderiliyor. Üstelik vade ortasından sonra sistemden ayrılan adaylara ödedikleri peşinat, taksitler ve organizasyon ücreti (KDV hariç) iade ediliyor. Eminevim Şubesi'ne başvurarak veya 444 36 46'yı arayarak ‘Hac Tasarruf Sandığı' hakkında detaylı bilgiler almak mümkün.

HAYRA VESİLE OLUYORUZ

Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, hayra vesile olduklarını ve müşterilerinden dua aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Bizde hamdolsun faize geçit yok. ‘Hac Tasarruf Sandığı' sisteminde de 60 aylık (5 yıl) ödeme tablosu karşılığında ödenecek toplam altın gram değerinin yüzde 5 ila 8'ni talep ediyoruz. Bugün Malezya'da aileler çocuklarını küçük yaştan itibaren sisteme dahil ediyor. Onlar da Hacca gitme yılı geldiğinde herhangi bir mali sıkıntı yaşanmıyor. Biz de Türkiye'de böyle bir adım atmak, sistemi yaygınlaştırmak istiyoruz.”

 

Haber Ara