Dolar

32,5964

Euro

34,7768

Altın

2.408,59

Bist

9.645,02

Ekrem İmamoğlu ve Ahmet Hakan arasında 'Yunan' polemiği

CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge'ye konuk olan Ekrem İmamoğlu ile programın moderatörü Ahmet Hakan arasında 'Yunan' polemiği yaşandı. Ak Partili Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İmamoğlu'nun 'Yunan' olduğunu iddia etmişti.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-05-21 14:26:09

Ekrem İmamoğlu ve Ahmet Hakan arasında 'Yunan' polemiği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'ye konuk oldu. Canlı yayında Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan İmamoğlu, Ak Partili Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun geçtiğimiz günlerde katıldığı bir iftar programında kendisi için "Pontus" benzetmesinde bulunarak "Yunan kökenli" olduğunu ima etmesi konusunda Hakan ile tartıştı.

İŞTE O TARTIŞMA

Hakan, "Bu iddialara neden yanıt vermediniz?" diye sorunca İmamoğlu, "Belediye başkanını savunacaksan çağır onu onunla konuşayım. Trabzonluları lekeliyorsun, Ekrem İmamoğlu'nu lekeliyorsun. Buradan bir politika yaratmaya çalışıyorsun. Ahmet Bey savunmayın lütfen. Ben olsam söylemem. Ünlem işareti koyalım kapatalım" ifadesini kullandı.

Ahmet Hakan ile İmamoğlu'nun konuya ilişkin tartışması Twitter'da gündem oldu.

PROGRAM KESİLDİ İDDİASI

​Bu tartışmanın ardından bir süre daha devam eden programın, 'gelen bir talimat sonucu erken sonlandırıldığı' iddia edildi. Programın iki saat sürmesinin planlandığı ileri sürüldü.

CNN TÜRK'TEN AÇIKLAMA

CNN TÜRK Kurumsal İletişim tarafından yapılan açıklamada ise "13 Mayıs 2019'da Tarafsız Bölge programında Sayın Binali Yıldırım 1 saat 18 dakika 40 saniye konuşmuştur. 20 Mayıs 2019'da Sayın Ekrem İmamoğlu'nun konuk olduğu program 1 saat 25 dakika sürmüştür. Kamuoyunun bilgisine sunulur" dendi.

Haber Ara