Dolar

32,3339

Euro

35,1327

Altın

2.308,99

Bist

9.079,97

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zillet ittifakı kavgaların içinde boğulmuş durumda

Cumhurbaşkanı Erdoğan Muğla’da gerçekleştirdiği mitingde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-22 15:07:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zillet ittifakı kavgaların içinde boğulmuş durumda

Muğla'daki mitingde halka hitap eden Erdoğan, “Kandil bu zillet ittifakını destekliyor, teröristler destekliyor. Zillet ittifakı liste kavgalarının dövüşün çekişin içinde boğulmuş durumda” dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları:

Muğla'ya 20 katrilyon yatırım yaptık. Muğla'ya yeni bir stad kazandırmaya ve mevcut stadın yerini de millet bahçesi yapma projesi sürüyor. Millet bahçesinin bir köşesine de bir millet kıraathanesi yapacağız. Bu CHP var ya ben kıraathane diyorum, onlar kumarhane anlıyor. Bunlar kumarla meşguller kıraathane ne diye sorsan anlamazlar, kıraathane okuma evidir. Burada her türlü hizmet olacak. Benim gençlerim orada dersini çalışacak, çayını kahvesini içecek.

Şehrimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, yaşlılarımıza, engellilerimize 1,1 katrilyon destek verdik. Sağlıkta toplam 33 tesisi şehrimize kazandırdık. Muğla'da 3 bin 320 konut projesini hayata geçirdik.

MUĞLA'YA 4,5 MİLYON TURİST GELDİ

Sizin için yollar yaptık. Ulaşımda bölünmüş yol uzunluğunu 16 senede 90 km'den 450 km'ye çıkardık.

500 yataklı Muğla Devlet Hastanesi'nin de aralarında bulunduğu 33 tesisi şehrimize kazandırdık. 150'şer yataklı Bodrum ve Milas devlet hastaneleriyle 100 yataklı yatağan Devlet hastanesinin yapımı devam ediyor. Milas'taki hastaneyi bitirmek üzereyiz ama Büyükşehir belediyesi bağlantı yolunu yapmamakta direniyor.

Sizin için yollar yaptık. Ulaşımda bölünmüş yol uzunluğunu 16 senede 90 km'den 450 km'ye çıkardık. Milas Bodrum ve Dalamaman havalimanlarına yeni dış hatlar terminal binası yaparak büyüttük. Dalaman Havalimanı'mızın yolcu trafiğini 4,5 milyon yolcuya çıkardık. Ören ve Turgutreis yat limanlarını şehrimize kazandırdık. Geçen yıl Muğla'ya 4,5 milyon turist geldi.

MİLAS'A DOĞALGAZ MÜJDESİ

Baktık CHP'li belediyelerden iş çıkmıyor Muğla susuzluktan kıvranıyor. Hemen meseleye el attık. DSİ'yi devreye soktuk. Muğla'nın 2050 yılına kadar ihtiyacını karşılayacak Sanraz içme suyu projesine bu yıl başlıyoruz. İçme suyu isale hattı ile Bodrum yarımadasının içme suyu ihtiyacını biz karşıladık.

Bugün Türkiye'de iki taraf var; Bir tarafta Cumhur İttifakı, diğer tarafta zillet ittifakı. Milletimiz bu ittifakların neyi temsil ettiğine bakarak karar verecek.

DOĞALGAZIN GİTTİĞİ EV SAYISI 6,5 MİLYON

Milas'a da doğalgaz getireceğimizin müjdesini size vermek istiyorum. Artık kömürlükten kömür alalım, odun alalım bu devir geçti. Bu çileyi bitirelim. Ama CHP zihniyeti bunu bitiremez. Ben İstanbul'u çöp dağlarıyla aldım. Kimdi belediye başkanı CHP. 50 bin eve doğalgaz gitmişti. Şimdi İstanbul'da doğalgazın gittiği ev sayısı 6,5 milyona ulaştı.

Bugün Türkiye'de iki ittifak var. Bir tarafta Cumhur İttifakı diğer tarafta zillet ittifakı. Milletimiz kararını verecek. Zillet ittfakı kendi yaptıkları işlerden utandıkları için adaylarının arkasında duramıyorlar. Parti amlemlerini koyamıyorlar. CHP, HDP ve diğerleri... Bunların ittifakı ortada... Biz sizi sesinizden tanırız. Ne diyorlar AK Parti ve MHP'ye kaybettirecek yerlerde zillet ittifakını destekleyeceğiz.

ZİLLET İTTİFAKI KAVGALARIN İÇİNDE BOĞULMUŞ DURUMDA

15 Temmuz gecesi ben Marmaris'teydim. Haber gelince ailemle buradan hareket ettik. Son ana kadar pilota nereye gideceğimizi söylemedik. Saat 01.15... Yüzbinler Atatürk Havalimanı'ndaydı. Meğerse bay Kemal 11.00'da oradaymış. Utanmadan diyor ki, haberim olsaydı ben orada olurdum. Sen olmazsın, sen ürkeksin, sen de o yürek yok.

Her seçimi kaybediyor. Koltuğa yapışmış. Bu kadar mağlubiyetten sonra kimse orada durmaz. Biz Cumhur ittifakını meydanlarda kurduk.

Kandil bu zillet ittifakını destekliyor, teröristler destekliyor. Zillet ittifakı liste kavgalarının dövüşün çekişin içinde boğulmuş durumda.

Öyle adaylar gösterdiler ki evlere şenlik. 12 Eylül savcısı babasını yere göğe sığdıramayan da var. Son ümit olarak 31 Mart'a sarılmış durumdalar. Muğlalılar tüm bunları görüyor, inanıyorum.

Haber Ara