Dolar

32,3661

Euro

35,0127

Altın

2.324,55

Bist

9.125,20

Crystal Güzellik Merkezi'ne Avustralya’dan bile geldiler

Türkiye, deniz turizminin yanı sıra sağlık turizmiyle de cazibe merkezlerinden biri haline geldi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-25 17:29:03

Crystal Güzellik Merkezi'ne Avustralya’dan bile geldiler

Türkiye, deniz turizminin yanı sıra sağlık turizmiyle de cazibe merkezlerinden biri haline geldi. Etiler'de bulunan Crystal Güzellik Merkezi estetik ve cilt bakımı için Avustralya'dan gelen müşterileri ağırladı.

Türkiye, deniz turizminin yanı sıra sağlık turizmi ile de adından söz ettirmeye başladı. Başakşehir ve Güngören'deki 18 yıl faaliyet gösterdikten sonra deneyimlerini aktarmak üzere Etilerde şube açan Crystal Güzellik Merkezi, dünyanın dört bir yanından müşteri ağırlama başladı.

Açılışta konuşan Ödüllü Cilt Bakım Uzmanı Özlem Aksünger, "CrystalDesingYourBeauty 18 yıllık bir merkez. Kadınların güzelliklerini taçlandıracak, 3. şubemizle artık Etilerdeyiz. Bebeksi bakım aslında herkesin hayali olan bebeksi cilt dokusunu doğal kürler ile oluşturuyoruz. Hiçbir yapay işlem yok kendi cildimizin doğal yapısını ön plana çıkararak cilt problemlerimizi yok eden doğal bir işlem. Herkes bebek gibi olacak. Ne olursa olsun tüm cilt problemlerini yok eden Rosaceadan tutun egzamaya ya da skarlar gibi tüm cilt problemlerimizi yok eden cildimizi doğal yenileyen mükemmel bir kür. Şimdi inşallah etiler şubesinde de bu güzellikleri arttırmaya devam edeceğiz. Her cilt tipi için farklı protokol yapıyoruz yani kişiye özel protokoller ile cilt yenilenmesi sağlanıyor. Herkes bebeksi artık" dedi.

Güzellik merkezi sahibi Özlem Aksünger, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinin yanı sıra Avustralya'dan bile müşterilerinin olduğunu söyledi.

timetuek-haber-ici

timetuek-haber-ici-2

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara