Dolar

32,3669

Euro

34,9585

Altın

2.324,59

Bist

9.079,97

CHP belediyeleri FETÖ’nün çiftliği mi?

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-05-21 10:49:39

CHP belediyeleri FETÖ’nün çiftliği mi?

Samsun'daki “liderler fotoğrafı” güzeldi... En azından, Kemal Kılıçdaroğlu'nun şerrinden emin olundu, bu fotoğrafa dâhil edilerek...

Çıkıp abuk-sabuk konuşacaktı.

Can sıkacaktı.

Konuyla ilgisi olmayan laflar edecekti...

Çift taraflı ajan ve silah tüccarı Parvus'u yeniden yedirmeye kalkacak mıydı, “Parvus Efendi en önemli değerimizdir, Erdoğan onu niçin ihmal ediyor?” diyerek?

Bunu bilemeyiz ama okuduğu son kitap “İnce Memet” olan bir entelektüelden beklenen potları kıracaktı, Parvus olmasa bile, onun ayarında bir ajanı kaktırmaya çalışacaktı. (Kılıçdaroğlu, üstelik, Parvus Efendi'nin ismini Nazım Hikmet'in yanına yazdırmak istiyordu. İlginçtir, Nazım eyyamını ekmek parasına dönüştürmüş hiçbir entelektüelden ses çıkmadı.)

Parvus dedim de, aklıma geldi...

En az onun kadar “liberal” fikirlere sahip Fetullah, Afrika'daki Türk okullarına İngiliz, Fransız, Amerikan bayrağı asılması talimatını vermiş.

Maksat, bu okulların Türkiye'ye devredilmesini engellemek... Maarif Vakfı yetkilileri geldiğinde, “İngiliz, Fransız ve Amerikan egemenliğindeki okulları devralmaya çalışıyorsunuz” demek ve yerel yöneticilerin kafasını karıştırmak.

Fetullah bu işleri yapıyor...

Emrindeki ajanlar da CHP'de cirit atıyor...

En son, “belediyeler imamı” (şu an tutukludur) Erkan Karaarslan'ın marifetleri düştü ajanslara...

CHP'li belediyeleri sağmal inek gibi sağan Karaarslan, Beylikdüzü'ne de şöyle bir uğramış, Ekrem İmamoğlu'ndan “hizmet bedeli” olarak külliyatlı miktarda para almış.

Detayını Akşam gazetesi yazarı Kurtuluş Tayiz'den okuyalım: “İmamoğlu, 2016'da aldığı hizmet üzerinden Erkan Karaarslan'a toplamda 2 milyon 100 bin TL para aktarmış belediyenin kasasından. Evet bir hizmet almış, karşılığını ödemiş Beylikdüzü Belediyesi. Bundan daha normal bir alışveriş olamaz. Tabii, hangi hizmeti aldığı, verdiği paraya değip değmediği burada önem kazanıyor. Neymiş o hizmet? Erkan Karaarslan ‘Belediyenin gelirleri nasıl artırılır'konulu bir konferans vermiş. Yani Karaarslan ‘para nasıl kazanılır'ı anlatmış ve bunun için 2 milyon 100 bin TL'yi cebe indirmiş. Karaarslan'ın konferansından sonra Ekrem İmamoğlu'nun verdiği paranın karşılığında gelirlerini kaç misli artırdığı sorusu haliyle merak konusu. İmamoğlu çıkıp ‘Erkan Karaarslan'dan çok yararlandık, gelirlerimiz beş misli arttı, acayip gelir artırıcı yöntemler geliştirdik'diyebilir. Akıl edebilirse gazetecinin biri, her gün ayrı bir kanalda ağırlanan İmamoğlu'na bu soruları yöneltebilir.”

Hangi gazeteci (daha doğrusu muhabir) böyle bir soru yöneltir?

Böyle bir muhabir var mı?

CHP adayı, umumiyetle, kendi çalıp kendi oynuyor.

Daha doğrusu imajına halel getirecek sorulardan uzak duruyor.

İnsanlarla bire bir temas kurmaktan (ve onları kucaklamaktan) hoşlanıyor ama hoşuna gitmeyen sorularla karşılaştığında “cevap” seçeneğini kullanmıyor, mahkemeye koşuyor.

Cevap seçeneğini kullanacaksa, ben de aynı soruyu yöneltmek isterim.

FETÖ'nün “belediyeler imamı” Erkan Karaarslan'dan aldığınız hizmetin karşılığını nasıl “kâr”a ve “gelir”e dönüştürdünüz? Belediyenin kasasına kaç milyon lira girdi?

Çıkanı biliyoruz...

FETÖ'cü Karaarslan'a tamı tamına 2 milyon 100 bin lira para aktarmışsınız...

Bu harcamanızın karşılığını aldınız mı?

Delikanlı gibi cevap mı vereceksiniz?

Dava mı açacaksınız?

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara