Dolar

32,5921

Euro

35,0097

Altın

2.450,48

Bist

9.791,36

'Cemal Kaşıkçı'yı kravatlı IŞİD öldürdü'

Yeniçağ yazarı Mehmet Faraç, Türkiye'de yükselen selefi akımlara dikkat çektiği yazısında konsolosluk binasında kaybolan Cemal Kaşıkçı'yı da kravatlı IŞİD'lilerin öldürdüğünü iddia etti.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-10-19 14:41:46

'Cemal Kaşıkçı'yı kravatlı IŞİD öldürdü'

Cemal Kaşıkçı, uzun süredir kayıp. Hakkında Suudi Arabistan tarafından görevlendirilen kişilerce öldürüldüğü iddia edilen Kaşıkçı ile ilgili Yeniçağ yazarı Mehmet Faraç, "Kaşıkç'yı kravatlı IŞİD'liler öldürdü" ifadesini kuıllandı. 

İŞTE FARAÇ'IN O İFADELERİ

"Çünkü Türkiye'nin 15-20 Kasım 2003'te, İstanbul'da bir konsolosluğa yapılan intihar saldırısıyla adını duyduğu "Selefi" bağnazlığı örgütsel açıdan tüketilse de, ideolojik olarak İstanbul'un ortasında, yine bir "konsolosluk"ta kafa kesmeye devam ediyor!!!Ne şaşırtıcı değil mi; Usame Bin Ladin'i zenginleştirerek, emperyalizmden çok Müslümanların başına bela eden Suud rejimi, İstanbul'da kendi konsolosluğunda, gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı barbarca katletmekle suçlanıyor!..

Söyler misiniz; insanlara "vize" verilmesi gereken bir diplomasi binasında, "prens"lerin talimatıyla gazetecileri "parçalayarak" katletmekle suçlanan kravatlı IŞİD'lilerin cirit attığı bir dünyada terör biter mi?..Amerika istediği kadar "Kaşıkçı'nın diyeti" olarak Suriye'deki PKK'lılar (PYD/YPG) için Suudlar'dan 100 milyon dolar almakla suçlansın; Türkiye, barbarca işlenmiş gazeteci cinayetini uygar dünyaya ders vermek için acilen çözmelidir... "

Haber Ara