Dolar

32,3291

Euro

35,0400

Altın

2.279,62

Bist

9.001,13

'Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin üzerine yürüdüler'

Süper Lig'in 15. haftasında evinde Yeni Malatyaspor'a 2-0 yenilen Beşiktaş'ta bazı taraftarlar kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye tepki gösterdi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-16 01:01:53

'Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin üzerine yürüdüler'

Beşiktaş'ın seyircisi önünde Yeni Malatyaspor'a 2-0 kaybettiği maçın ardından protokol tribününde gerginlik yaşandı. Siyah beyazlıların puan kaybına sinirlenen bir taraftar başkan Ahmet Nur Çebi ile tartıştı.

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta konuk ettiği Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup oldu. 8 maç sonra mağlup olan Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yaşanırken protokol tribününde tartışma çıktı.

Mücadelenin ardından siyah-beyazlı bir taraftar, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye tepki gösterdi. İddiaya göre takımın puan kaybına sinirlenen taraftar, başkan Çebi'ye, ‘Bu takımın hali ne? Biraz ağırlığını koy' diye bağırdı.

Nur Çebi ise taraftara ‘Terbiyesiz herif' diyerek karşılık verdi. Yaşanan karşılıklı söz dalaşının ardından taraftarın başkanın üzerine yürümeye çalıştığı ve güvenliklerin araya girdiği öne sürüldü.

Çok sinirlenen Ahmet Nur Çebi'nin taraftarın dışarı çıkarılmasının ardından diğer yöneticiler tarafından sakinleştirildiği belirtildi.

Haber Ara