Dolar

32,3617

Euro

35,0289

Altın

2.325,18

Bist

9.131,09

Balıkesir'de öğrenme şenliği

BALIKESİR (İHA) â€' Balıkesir'de halk eğitim merkezlerinin yıl boyunca yaptığı çalışmalar 'Öğrenme Şenliği'nde sergilendi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-06-25 21:16:27

Balıkesir'de öğrenme şenliği
BALIKESİR (İHA) â€" Balıkesir'de halk eğitim merkezlerinin yıl boyunca yaptığı çalışmalar "Öğrenme Şenliği"nde sergilendi.

Balıkesir genelindeki halk eğitim merkezlerinin yıl boyunca yapmış olduğu çalışmaların sergilendiği "Öğrenme Şenliği" 10 Burda AVM'de gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Solak, yaptığı konuşmada, beşikten mezara kadar her zaman, her yerde, herkes için eğitimin önemini vurgulayarak, "Hayat boyu, kesintisiz bir eğitimin verildiği halk eğitim merkezlerimizde her yaştan öğrenciye yönelik yoğun bir çalışma yürütülmektedir. 19-21 Haziran tarihleri arasında sürecek olan şenliğimizde bu çalışmaların bir kısmını görme imkanı bulacağız. Özgün, göz nuru ile ortaya konulan bu çalışmaları bizlerle buluşturan İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, Halk Eğitim Merkezi yöneticilerimize, bu kurslarda görev yapan öğretmen ve usta öğreticilerimize, kurslarımıza katılarak el becerileri ile katkı ve katılım sağlayan kursiyerlerimize ve bu güzel mekanı üç gün boyunca kullanma imkanı veren 10 Burda AVM'nin yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.

Balıkesir'de 120 bin civarında her yaştan insanın Halk Eğitim Merkezinde yüzlerce kursa katıldığına dikkat çekerek konuşmasına başlayan Vali Yardımcısı Mustafa Çek: "Bir ülke insanının eğitim, kültür düzeyi, o ülkenin gelişmişlik düzeyini belirlerken en önemli kriterdir. Balıkesir'de her 4 kişiden 1'i öğrenci, öğretmen ya da kursiyer olarak eğitim-öğretim faaliyetlerine katılmıştır. Kursiyerlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Program kursiyerlerce hazırlanan eserlerin yer aldığı serginin ziyaretçiler tarafından gezilmesi ile sona erdi.

"Öğrenme Şenliği"'nin açılış törenine Vali Yardımcısı Mustafa Çek, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Solak, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü (İŞKUR) Nazım Balcı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Cengiz, İl Şube Müdürü İbrahim Bayar, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara