Dolar

32,3761

Euro

34,9724

Altın

2.326,30

Bist

9.070,22

Bahçeli'den flaş Binali Yıldırım açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli, Binali Yıldırım'ın İstanbul adaylığı konusunda 'Başımızın üstünde yeri vardır' açıklamasında bulundu.

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-12-10 16:01:01

Bahçeli'den flaş Binali Yıldırım açıklaması

MHP lideri Bahçeli, TBMM Başkanı Yıldırım'ın İstanbul'da belediye başkanı seçilirse görevinden istifa edebileceğini söyledi.

Bahçeli, "Aday belirleme anlayışına egemen olan parti AK Parti'dir. Göstereceği aday kabul edilir. Binali Bey önemli bir isimdir. Binali Bey aday olursa başımızın üzerinde yeri vardır" diye konuştu.

Yıldırım'ın aday olması için TBMM Başkanlığı'ndan istifa edip etmeyeceğine yönelik tartışmalara da değinen Bahçeli, "Binali Bey'i aday olması istifa etmesi gerekir mi, gerekmez mi böyle bir tartışmaya sokmamak gerekir. Seçildiği gün Meclis Başkanlığı'ndan ayrılmış olur" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, Spor Toto Süper Lig'de aldığı kötü sonuçlar nedeniyle düşme hattına gerileyen Fenerbahçe'yle ilgili, "Fenerbahçede 1907 ruhu vardır, herhangi endişeye gerek yoktur. Düşmez bunlar, büyük takım bunlar, üzmeyin kendinizi. Ben Beşiktaşlıyım. Fakat Ali Koç Bey'e çok güvenirim. Onu en aşağıdan alıp tekrar liderliğe doğru getirebilecek kararlılığı olan bir şahsiyettir" dedi.

Haber Ara