Dolar

32,3277

Euro

35,0785

Altın

2.308,50

Bist

9.079,97

Bağdat'taki, Yeşil Bölge'ye füze saldırısı

Irak’ın başkenti Bağdat’ta yabancı büyükelçiliklerin bulunduğu Yeşil Bölge’ye, bu sabah saatlerinde füze saldırısı düzenlendi. İki katyuşa roketinin ABD Büyükelçiliği'nin yakınlarına düştüğü, saldırıda herhangi bir ölü ve yaralı meydana gelmediği bildirildi.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-03-26 10:05:03

Bağdat'taki, Yeşil Bölge'ye füze saldırısı

Irak'ın başkenti Bağdat'ta yabancı büyükelçiliklerin bulunduğu Yeşil Bölge'ye, bu sabah saatlerinde füze saldırısı düzenlendi. Füze saldırısında herhangi bir ölü ve yaralı meydana gelmediği açıklandı.

Alsumaria haber kanalı, iki katyuşa roketinin Bağdat'ın merkezindeki Yeşil Bölge'de bulunan Amerikan Büyükelçiliği yakınına düştüğü ve patlamada herhangi bir ölü ve yaralının meydana gelmediğini, sadece maddi hasara yol açtığını açıkladı.

Alsumaria, şehirde saldırının meydana geldiği sırada sirenlerin çaldığını belirtti.

Zaman zaman ölümcül füze saldırılarına maruz kalan Bağdat'ın merkezindeki Yeşil Bölge'de Amerikan ve İngiliz elçilikleri de dahil olmak üzere devlet daireleri bulunuyor.

Irak'ta konuşlanan Amerikan kuvvetleri, füze saldırılarından İran destekli grupları suçluyor ve bu gruplara karşı da zaman zaman hava saldırıları gerçekleştiriyor.

Haber Ara