Dolar

32,3297

Euro

35,0425

Altın

2.281,75

Bist

8.988,53

BAE’li bakanın, Holokost’la ilgili açıklaması Netanyahu’yu memnun etti

İsrail Başbakanı Netanyahu, BAE Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed tarafından yayınlanan ‘Holokost'u anmanın, nefret ve aşırılıkla mücadele etmenin önemini vurguladığı bir tweetin içeriğini memnuniyetle karşıladı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-26 14:58:54

BAE’li bakanın, Holokost’la ilgili açıklaması Netanyahu’yu memnun etti

Son zamanlarda işgal devleti İsrail ile yakınlaşma politikasına hız veren Arap ülkelerinin başında gelen BAE'nin bir bakanının açıklaması, Tel Aviv yönetimini sevindirdi.

İşgal devleti İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed tarafından yayınlanan ‘Holokost'u anmanın, nefret ve aşırılıkla mücadele etmenin önemini vurguladığı bir tweetin içeriğini memnuniyetle karşıladı.

Başbakan Netanyahu, bugün haftalık kabine toplantısının başında yaptığı konuşmada, BAE Dışişleri Bakanı Zayed'in ifadelerinin Arap dünyasının Holokost'a karşı bakışında bir atılımın ve İsrail'e yönelik değişimin bir işareti olduğunu belirtti.

Bin Zayed dün attığı bir tweette, "Nazi Soykırımının anısına ırkçılık, nefret ve aşırıcılığı reddetme konusunda insanlığa karşı bu suçların tekrarlanmaması için insanlıkla birlikte duruyoruz" dedi.

Haber Ara