Dolar

32,5905

Euro

34,8104

Altın

2.498,82

Bist

9.437,79

Ankara Basın Turnuvası’nda eşleşmeler belli oldu

Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen Basın Futbol Turnuvası için ilk adım fikstür çekilişiyle atıldı.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-11-20 18:15:52

Ankara Basın Turnuvası’nda eşleşmeler belli oldu

32 takımın katılımı ile Mamak Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kura çekimiyle ilk turda karşılaşacak takımlar belli oldu. Başkentte görev yapan basın mensuplarının birincilik kupasını kaldırmak için mücadele edeceği turnuvanın ilk kurasını Mamak Belediye Başkanı Murat Köse çekti. Kura çekiminde konuşan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Basın mensuplarının iş yoğunluğundan biraz uzaklaşarak, sosyal aktivitelerle nefes almasını amaçladık. Turnuvada önemli olan dostluğun kazanmasıdır” ifadelerini kullandı.

Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen Basın Futbol Turnuvası için ilk adım fikstür çekilişi ile atıldı. 32 takımın katılımıyla Mamak Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kura çekimiyle ilk turda karşılaşacak takımlar belli oldu. Başkent'te görev yapan basın mensuplarının birincilik kupasını kaldırmak için mücadele edeceği turnuvanın ilk kurasını Mamak Belediye Başkanı Murat Köse çekti.

“ÖNEMLİ OLAN DOSTLUĞUN KAZANMASI”

Kura çekiminde konuşan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Basın mensuplarının iş yoğunluğundan biraz uzaklaşarak, sosyal aktivitelerle nefes almasını amaçladık. Bu turnuva ile stres atabileceklerini ve bir arada vakit geçirerek dostluklarını pekiştireceklerini düşünüyorum. Önemli olan dostluğun kazanmasıdır”diye konuştu. Basın Futbol Turnuvası'nda birinci olan takıma 10 bin TL, ikinci olan takıma 6 bin TL, üçüncü olan takıma 4 bin TL ödül verilecek.

32 basın kuruluşunun katıldığı turnuvanın başlama tarihi ilerleyen günlerde açıklanacak. Mamak Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kura çekiminin ardından önümüzdeki günlerde eleme usulü şeklinde gerçekleşecek turnuvaya katılan takımların eşleşmesi şu şekilde: Hürriyet -Milliyet Gazeteleri, Kanal Urfa-StarTV, Çay TV-Ülke TV, NTV-Diyanet TV, TVNET-ASPOR, A HABER-KANAL D, AKİT Medya-CNN Radyo, Anadolu Ajansı-Milli Gazete, Sabah Gazetesi-Akşam Gazetesi, KONTV- İhlas Haber Ajansı, Polis Radyosu-Beyaz TV, ATV-SGK TV, CNNTÜRK-SHOW TV, TRT-DHA, Habertürk-TGRT Haber, Fox TV-KANAL7.

Haber Ara