Dolar

32,4375

Euro

34,7411

Altın

2.439,70

Bist

9.915,62

AK Partili Benli'den Erdoğan paylaşımı

Evlilik hazırlığı yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı sohbetin fotoğrafını, 'Türkiye'den başka bir ülkede olabilir mi böyle bir şey' notuyla paylaştı.

7 Yıl Önce Güncellendi

2018-02-20 11:48:23

AK Partili Benli'den Erdoğan paylaşımı

Bütçe görüşmeleri sırasında tanıştığı bürokrat Uğur Yalçın'la evlilik hazırlığı yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı sohbetle ilgili paylaşımda bulundu.

FFF_33

​Benli, nişan haberini paylaştıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı kısa sohbete ilişkin fotoğrafını eklediği mesajında, şu ifadelere yer verdi:
"Bir ülkenin Cumhurbaşkanını düşünün 80 milyonluk koca bir ülkeyi bıraktım bütün dünyanın derdiyle uğraşsın, sonra o kadar işinin arasında siz kendi hayatınız ile ilgili mutlu bir haberi paylaştığınızda size de vakit ayırsın. Türkiye'den başka bir ülkede olabilir mi böyle bir şey."

Önceki gece İstanbul'da aile arasında nişan yüzüğü takan Benli ve Yalçın çiftinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ‘Fazla uzatmayın' talimatıyla 26 Mart'a düğün tarihi aldığı belirtilmişti.

Haber Ara