Dolar

32,3546

Euro

34,9507

Altın

2.325,47

Bist

9.079,97

Ahmet Hakan Erdoğan'ın Babacan, Davutoğlu ve Gül için söylediklerini değerlendirdi: İşin aslı öyle değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uçakta eşlik eden gazetecilerden biri olan Ahmet Hakan, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her üç isim için de söyledikleri okunduğunda çok sert sözler gibi algılansa da... İşin aslı öyle değil...' dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-07-11 10:09:55

Ahmet Hakan Erdoğan'ın Babacan, Davutoğlu ve Gül için söylediklerini değerlendirdi: İşin aslı öyle değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Zirve Toplantısı'na katılmak üzere 8-9 Temmuz'da Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya ziyarette bulundu

Ziyaret dönüşünde yaptığı açıklamalarda Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Abdullah Gül gibi "yeni parti" iddialarıyla gündeme gelen isimlere yönelik sözleri geniş yankı buldu.

Uçaktaki gazetecilerden biri olan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da bugünkü köşesinde "3 maddede uçaktaki Erdoğan'ın Babacangillere bakışı"  başlıklı bir yazı kaleme aldı. İşte yazının ilgili kısmı:

"KIRGIN, GÖNÜL KOYMUŞ, SİTEMKÂR"

Erdoğan'ın Davutoğlu'na, Babacan'a, Gül'e karşı duyguları: Ahmet Davutoğlu'na karşı: Derin bir kırgınlık içinde gibi... Ali Babacan'a karşı: Tam anlamıyla gönül koymuş bir tutum içinde gibi... Abdullah Gül'e karşı: Sitemkâr bir mesafe duygusu içinde gibi..."

ÜÇ İSMİN AKLINDAN GEÇENLER

"AK Parti sayesinde en üst makamlara geldiler... Cumhurbaşkanı oldular... Başbakan oldular... Her dönemde bakan oldular... Yol arkadaşlığı yaptık, dava arkadaşlığı yaptık. Şimdi de partiyi bırakıp gitmeye kalkıyorlar. Üstelik girdiğimiz son seçimlerin hiçbirinde de yanımızda yer almadılar. Hüzünlenmemek, üzülmemek, sinirlenmemek elde mi?"

"SÖYLEDİKLERİ ÇOK 'SERT' ŞEKLİNDE OKUNSA DA İŞİN ASLI ÖYLE DEĞİL"

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her üç isim için de söyledikleri okunduğunda çok sert sözler gibi algılansa da... İşin aslı öyle değil... Erdoğan'ın konuşma biçimde ve ses tonunda... Ne polemik açma çabası, ne yıkıcı vuruş arzusu... Sadece sitem vardı. Üç ismi de mahcup etmeyi hedefleyen şefkatli bir eda vardı. Aşırı kırgınlıktan kaynaklanan üzgün bir tını vardı."

 

 

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara