Dolar

32,3355

Euro

35,1531

Altın

2.241,72

Bist

8.718,11

'Adalet Bakanı, FETÖ açıklamasının ardından Erdoğan'la görüştü'

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün 'Düne kadar FETÖ ile aynı maklubeye kaşık sallayanlar bize FETÖ ile mücadele dersi vermeye kalkıyor' sözlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğü, sonrasında 'Cumhurbaşkanı’na bazı belgeler gösterdim. Çok iyi bir görüşme oldu' dediği belirtildi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-09-20 09:46:43

'Adalet Bakanı, FETÖ açıklamasının ardından Erdoğan'la görüştü'

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü 'Erdoğan, parti içi tartışmalar için ne dedi?' başlıklı yazısında Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün 'maklube' çıkışının ardından cumhurbaşkanı ile bir görüşme gerçekleştirdiğini ifade etti.

Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

"AK Parti bir süredir pek alışık olmadığı tartışmalar yaşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan MKYK toplantısında bu konuda ciddi bir uyarıda bulunuyor, 'Mümkün olduğunca partinin iç politik tartışmalardan uzak durması lazım' diyor. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 'Daha düne kadar FETÖ'cülerle aynı maklubeye kaşık sallayanlar çıkıp bize FETÖ ile mücadele dersi veremezler' diye bir çıkış yaptı. Peki Erdoğan'ın bu tartışmaya ilişkin tavrı ne oldu? Adalet Bakanı Gül'ün, bu konuşmadan sonra Erdoğan'la görüştüğü söyleniyor. Gül'ün, 'Cumhurbaşkanı'na bazı belgeler gösterdim. Çok iyi bir görüşme oldu' dediği ifade ediliyor."

Haber Ara