Dolar

32,3350

Euro

35,1753

Altın

2.246,58

Bist

8.718,11

Abdurrahman Dilipak: Tarikatlar ve aşiretler devletle olan ilişkilerini gözden geçirsinler

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, 'Tarikatlar ve aşiretler, devletle olan ilişkilerini gözden geçirsinler' dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-09-16 10:20:38

Abdurrahman Dilipak: Tarikatlar ve aşiretler devletle olan ilişkilerini gözden geçirsinler

Abdurrahman Dilipak, Tarih övgü ya da sövgü kitabı değildir' başlıklı bugünkü yazısında "Bakın, tarikatlar ve aşiretler, devletle olan ilişkilerini gözden geçirsinler. Bu iş onlara da devlete de hayır getirmez" dedi.

İşte Dilipak'ın yazısının ilgili bölümü:

"Bakın, tarikatlar ve aşiretler, devletle olan ilişkilerini gözden geçirsinler. Bu iş onlara da devlete de hayır getirmez."

"O OLİGARŞİK YAPILAR DAĞITILMALI"

"O hemşehricilik, çıkar grublarının siyasiler, bürokratlar ve sermaye grublarının kendi aralarında oluşturdukları oligarşik yapılar dağıtılmazsa devlet içinde bu hücreler zaman içinde kanserleşir."

"HARAM PARAYLA SAADET OLMAZ"

"Bindikleri gemi batar. Bakanların, aile bürokrasi ve iş dünyası ile olan ilişkilerine bakın! Bakın bu işin kimseye faydası yok. O kişiler de bundan zarar görürler. Dünyaları ve ahiretleri berbat olur. Yazık olur. Unutmayın cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir ve Şeytan insanlara bu yolu hoş gösterir, onları için akla yakın gerekçeler de üretir. Ama evdeki hesaplar çarşıya uymaz. Yarın bunlar birbirine düşerler. Haram para, haram işlerle saadet olmaz"

Haber Ara